MAINOS

#WIWT: Honkalan kenkä kehottaa leikittelemään kenkävalinnoilla


Muotiin ja omaan tyyliin kuuluu olennaisena osana asusteet, kuten kengät ja laukku. Mutta mikä asusteissa on tärkeintä? Onko se merkki, käytännöllisyys vai kenties jokin muu? Lähdimme Artun kanssa Ylivieskan Honkalan Kenkään ostoksille ja selvitimme mitä Arttu hakee asusteista.

Katso video:


Tänä keväänä leikittely on sallittua. Kuoseja ja värejä sekä ilmavia materiaaleja yhdistellään monipuolisesti. Rentous ja mukavuus liitetään tyylikkääseen pakettiin.

- Miesten kenkien kevätmallistossa keskitytään casual- ja sporttityyliin. Tasapainoa mallistoon haetaan esimerkiksi nahkakenkien juhlallisemmalla tyylillä, Honkalan Kengän myymäläpäällikkö Henna Honkala-Ylitalo kertoo.

Nyt nahkakengät saavat kiiltää. Topman 120 euroa.


Naisten kengistä löytyy naisellisia korkoja sekä pehmeitä nuden sävyjä. Varpaat saavat vilkkua sandaaleista.

- Kevät on rynninyt hyllyillemme jo kovaa vauhtia ja se on aivan ihana. Mukana on kimaltavia yksityiskohtia eikä selkeitä skandinaavisia linjoja unohdeta.

Nämä kengät käyvät töihin ja vapaa-aikaan. Skechers 100 euroa.


Honkala-Ylitalon mukaan tällä alueella ei heti lähdetä mukaan kaikkiin uusiin trendeihin, mutta nuoret kyllä tietävät, mitä haluavat jalkaansa laittaa. Olipa makusi mikä tahansa, tänä keväänä se on muotia.

- Kärjen muodolla, nauhoilla ja pohjan sävyilläkin uskalletaan leikitellä. Aika on hyvin suopea ihan kaikille herkuille, Honkala-Ylitalo sanoo.

Arttu valitsi itselleen Conversen luonnonvalkoisen treenikassin (65€) ja sille pariksi Vansin vaaleat kangaskengät (110€).


What I wear today on ideoitu ja toteutettu yhteistyössä alueen yritysten ja oppilaitosten kanssa. Muotitempausta varten etsintäkuulutettiin alueen nuoria, jotka ovat kiinnostuneet muodista. Ilmoittautuneista valittiin mukaan muutama malli, jotka saivat tutustua yhteistyöhön mukaan lähteneiden yritysten mallistoihin ja valita niistä itselleen mieluisat asukokonaisuudet.