MAINOS

#WIWT: Jim&Jill tuo pastellivärit ja revityt farkut Kokkolan katukuvaan


Muoti muuttuu koko ajan ja me kaikki olemme etsineet sitä omaa tyyliämme. Mutta mikä tyylissä on tärkeintä? Onko se merkki, mukavuus vai kenties jokin muu? Lähdimme Mintun kanssa Kokkolan Jim&Jilliin vaateostoksille ja selvitimme mikä Mintulle on vaatteissa tärkeintä. 

Katso video:
Kokkolan Jim&Jillin myymäläpäällikkö Dimitra Athanasiou kuvailee kevään mallistoa naiselliseksi. Tänä keväänä yhdistellään rohkeasti erilaisia tyylejä, kuten pastellisävyjä ja camo-kuosia. Miesten muodissa suositaan kapealahkeisia stretchfarkkuja, longline-paitoja ja rikottuja yksityiskohtia.

Kevään mallistossa riittää valinnanvaraa.


- Naisten farkuissa nähdään paljon revittyä mallia, korkeaa vyötäröä ja löysää istuvuutta. Punaiset farkut ovat tekemässä comebackia.

Jacqueline De Yongin nahkatakki houkuttelee värillään.


Liikkeen uutena merkkinä nähdään tänä keväänä Jacqueline De Yong. Pastellisävyinen mallisto on suunnattu sekä nuorille että aikuisille naisille.

Kokkolassa nuoret suosivat erityisesti tennareita, rikottuja housuja ja crop-toppeja. Ihan maailman muodin mukaan ei voi kuitenkaan kulkea, sillä pohjoiset olosuhteet asettavat omat rajoitteensa.

- Esimerkiksi talvitakki kannattaa valita Suomessa niin, että sen materiaali kestää tuulta, vettä ja kylmyyttä, Athanasiou muistuttaa.

Minttu valitsi itselleen Piecesin mustat farkut (24.99€), Onlyn valkoisen puseron (29.90€) ja Onlyn keltaisen takin (49.99€).


What I wear today on ideoitu ja toteutettu yhteistyössä alueen yritysten ja oppilaitosten kanssa. Muotitempausta varten etsintäkuulutettiin alueen nuoria, jotka ovat kiinnostuneet muodista. Ilmoittautuneista valittiin mukaan muutama malli, jotka saivat tutustua yhteistyöhön mukaan lähteneiden yritysten mallistoihin ja valita niistä itselleen mieluisat asukokonaisuudet.