MAINOS

Autoiletko paljon, mutta uuden auton osto mietityttää? Tässä ratkaisu!


Aurinko paistelee jo siihen malliin, että jokakeväinen autokuume alkaa pian poltella. Alueellamme pitkät välimatkat ovat monelle arkipäivää vuoden ympäri, ja turvallinen auto on hyvin tärkeä osa sujuvaa elämää.

Erityisesti kuluvan talven haastavat keliolosuhteet ovat nostaneet turvallisen ja toimivan auton merkitystä. Mikäpä lopulta olisi tärkeämpää sinulle tai perheellesi, kuin luotettava ja turvallinen liikkuminen arjen riennoista toiseen.

”Ihmiset unelmoivat uudesta autosta, Toyota Jouston ansiosta unelmat voi oikeasti toteuttaa.”

Toisinaan uuden auton hankkiminen saattaa tuntua kuitenkin isolta kynnykseltä. 
Nyt asiaan on kuitenkin tarjolla uusi ratkaisu. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, jolloin maksat vain auton käytöstä. 
Näin tiedät autoilun kustannukset etukäteen ja hoidat niitä yhdellä saman suuruisella kuukausimaksulla. Oman talouden hallinta ja suunnittelu helpottuu.
Omalla alueella Toyota Jousto on saatavilla Autoliike Nystedtiltä.
- Ihmiset unelmoivat uudesta autosta, Toyota Jouston ansiosta unelmat voi oikeasti toteuttaa, rohkaisee myyjä Janne Saari Kokkolan Nystedtiltä.

Voisiko tämä ratkaisu voisi sopia sinullekin? Tutustu mahdollisuuteen Toyota Jousto –laskurin avulla. Laskurissa voit valita itsellesi sopivan auton, käsirahan ja kuukausierän. Kun löydät sinulle sopivan auton ja kuukausikulun, ota yhteyttä Nystedtille.P.s. Toimittajan huomio: Pitkää työmatkaa ajavana kiinnostuin tästä mahdollisuudesta itsekin. Ratkaisu kuulostaa nimensä mukaiselta – joustavalta. Ehkä minullakin on pian uusi Toyota!Uuden auton yksityiskohtia.Faktaa Toyota Joustosta:
• Toyota Jouston saa uuteen Toyota-henkilöautoon.
• Tarvitaan vain osamaksusopimus, jonka saa pienellä käsirahalla tai vaikkapa nykyisen autosi vaihtohyvitys. 
• Voit tehdä sopimuksen kahdeksi, kolmeksi tai neljäksi vuodeksi. Toyota Jousto ei sido sinua, vaan voit myös vaihtaa autosi ennen sopimuksen loppua. 
• Toyota Joustoon sisältyy aina taattu hyvityshinta. 
• Sopimuskauden lopussa päätät, vaihdatko, pidätkö vai palautatko auton.
• Voit ottaa autoosi lisäksi Toyota Huoltosopimuksen, joka kattaa määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset. 
• Kysy myös edullista Rahoituskaskoa. 

Tutustu tarjontaamme myös verkkosivuillamme!

Tykkää sivuamme Facebookissa!