MAINOS

Siirrä yrityksen katse peruutuspeilistä tulevaan

Menestyvässä yrityksessä ymmärretään, ettei kaikkea kannata tehdä itse ja että tieto auttaa yritystä kehittymään. Näistä syistä KIP Service on valinnut Softwaven ohjelmistot ja asiantuntijapalvelut avukseen.

KIP Service tuottaa palveluita Kokkolan suurteollisuusalueella toimiville yrityksille. Palveluihin kuuluu mm. koulutusta, turvallisuuspalveluita ja hyödykkeitä, esimerkiksi vettä ja kaukolämpöä.

Yrityksellä on miljoonien eurojen liikevaihto, mutta palkkalistoilla ei ole yhtään taloushallinnon ihmistä. KIP Service ulkoisti taloushallinnon palvelut Softwavelle heti perustamisvuotenaan. Käytössä on myös Softwaven ratkaisu Opiferus Toiminnanohjaus, jolla hoituvat projektinhallinta, tuntikirjaukset ja kirjanpidon raportointi. Talousseurantaa tehdään Opiferus Taloussuunnittelulla.

- Meillä on Softwaven kautta useampi asiantuntija hoitamassa KIP Servicen laskutusta, perintää, kirjanpitoa ja budjetointia. Oman työntekijän kanssa pitäisi murehtia kuka hoitaa töitä loma-aikoina, KIP Servicen toimitusjohtaja Olli-Matti Airiola toteaa.

Kuukausiraportti auttaa reagoimaan nopeasti muutoksiin ja säästää joka kuukausi monta tuntia omaa työaikaani

Airiola on ollut tyytyväinen Softwaven palveluun. Yksi merkittävä etu palvelussa on ollut kuukausittainen kirjanpitoraportti, jossa nostetaan esiin tärkeitä huomioita toiminnasta.

- Kuukausiraportti auttaa reagoimaan nopeasti muutoksiin ja säästää joka kuukausi monta tuntia omaa työaikaani, Airiola summaa.

Uusimpana Softwaven ratkaisuna KIP Service on ottanut käyttöön Opiferus Johdon Työpöydän

- Johdon Työpöydälle tulee yhteen selkeään näkymään taloustiedot ja toiminnan tärkeimmät mittarit. Näin toiminnan jatkuva seuraaminen saadaan helpoksi ja vaivattomaksi, jolloin avainhenkilöiden katse siirtyy peruutuspeilistä tulevaisuuteen, Airiola kertoo.

Johdon Työpöydällä halutaan aktivoida myös yrityksen hallitusta, joka pääsee jatkuvasti seuraamaan toteutuneita lukuja.

Softwaven koko henkilökunta toivottaa uudet asiakkaat tervetulleeksi taloon. - Meillä on paljon pitkiä asiakkuuksia ja pieni asiakasvaihtuvuus, koska haluamme asiakkaidemme olevan enemmän kuin tyytyväisiä – suorastaan onnellisia, Softwaven varatoimitusjohtaja Katri Kanniala kertoo. Kuva Jan Sandvik

Onnellisten asiakkaiden puolesta

Softwave on tiedon analysoinnin, jalostamisen ja hyödyntämisen asiantuntija. Aito ymmärrys asiakkaan toimintaympäristöstä ja alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävät työkalut tarjoavat erinomaiset edellytykset toiminnanohjauksen, johdon raportoinnin, taloussuunnittelun ja -seurannan sekä strategiatyöskentelyn toteuttamiselle.

Asiakkaan palveluihin perehtyy aina useampi Softwaven asiantuntija, jolloin palveluketju ei pääse rikkoutumaan.

Pystymme kehittämään ohjelmistoja jatkuvasti paremmiksi, koska meillä on koodarit omassa talossa

Softwaven valtteina ovat monipuoliset asiantuntijapalvelut, itse kehitetyt Opiferus tuoteperheen sovellusratkaisut ja helposti saatavilla oleva tuotetuki.

- Pystymme kehittämään ohjelmistoja jatkuvasti paremmiksi, koska meillä on koodarit omassa talossa, Softwaven varatoimitusjohtaja Katri Kanniala kertoo.

Softwaven uusin ratkaisu Opiferus Johdon Työpöytä antaa johtoryhmälle ja hallitukselle selkeän näkymän talouden ja liiketoiminnan lukuihin.

- Johdon Työpöydällä on näkyvissä jatkuvasti päivittyvät selkeät mittarit toiminnasta, jolloin avainhenkilöt pysyvät ajan tasalla ilman kymmeniä sivuja tekstiä tai Excel-tiedostoja. Ohjelman käytön saa laajennettua myös strategiapuolelle, jolloin mittarit kertovat yrityksen tavoitteiden toteutumisesta, Kanniala kertoo.

Tutustu Softwaven ratkaisuihin ja palveluihin.