MAINOS

BIG24-digimainonnalla yritys näkyviin - vinkit mainostajalle

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj -konsernin BIG24-digiscreenit eli digitaaliset tienvarsitaulut eivät jää ohikulkijalta huomaamatta. BIG24-digiscreenit toimivat merkittävänä mainoskanavana myös Kokkolan Minimanin myymälälle.

- Digiscreenin kautta tapahtuva mainonta on palvellut myymäläämme erittäin hyvin. Ulkomainontaa hyödynnämme esimerkiksi erinäköisissä teemoissa. BIG24-digiscreenit toimivat meillä myös vahvana mainoskanavana sosiaalisen median rinnalla, toteaa Kokkolan Minimanin myymäläpäällikkö Markus Anttila.

Myyntijohtaja Tapani Mustonen kertoo, että ulkomainonta tavoittaa suuremman määrän ihmisiä kerralla kuin mikään muu yksittäinen media.

- Kaikki digitaaliset tienvarsitaulumme ovat nykyaikaisia ja valovoimaisia LED-näyttöjä. Osassa on kaksi vastakkaisiin suuntiin ja muutamissa on yksi näyttöpinta. Näyttöpinnat ovat kooltaan noin 20 neliömetriä, joten ne ovat luettavissa jo kaukaa.

BIG24-digiscreenillä mainostat tapahtumia näyttävästi.

Digitaaliset tienvarsitaulut eivät tavoita ainoastaan alueen paikallisia asukkaita, sillä jättimäiset näytöt eivät jää huomaamatta matkustajilta ja ohikulkijoilta.

- Suuren kontaktimäärän vuoksi ulkomainonta on kustannustehokas mainontakanava, Mustonen lisää.

Kokkolan Minimanilla on käytössään kelluvaan mainosaikaan kuuluva vuosisopimus. Kelluvan mainosajan ostanut yritys voi käyttää ostamaansa mainosaikasaldoa vapaasti vuoden kuluessa kaikissa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj -konsernin tienvarsitauluissa. Kelluvassa mainosajassa yritys pystyy itse säätelemään mainosaikanäkyvyyttä yrityksen tarpeiden mukaan.

 Kelluvan mainosajan etuna on, että yritys pystyy nopeasti saamaan haluamansa tuotteet esille.

- Asiakas voi hallinnoida mainontaa helposti omilla tunnuksillaan. Kelluvan mainosajan etuna on, että yritys pystyy nopeasti saamaan haluamansa tuotteet esille, kertoo mainostoimisto Creamedian myyntipäällikkö Jaakko Niemelä.

BIG24-digiscreenit edustavat digitaalisten tienvarsitaulujen uusinta tekniikkaa.

Kelluvan mainosajan tuomat edut eivät ole jääneet huomaamatta myöskään Kokkolan Minimanin myymälässä. Myymäläpäällikkö Anttilalla on kertoa vielä tuore esimerkkitapaus onnistuneesta kampanjasta.

Tämä näkyi selvänä nousupiikkinä kampanjatuotteiden myynnissä.

- Mainostimme kampanjatuotteita kaikissa Suomen Minimanin myymälöissä samalla tavalla. Erona oli, että perinteisten mainoskanavien lisäksi käytimme Kokkolassa myös BIG24-digiscreeniä. Tämä näkyi selvänä nousupiikkinä kampanjatuotteiden myynnissä, Anttila iloitsee.

Kokkolassa BIG24-digiscreenit ovat sijoitettuna vilkasliikenteiselle Eteläväylälle sekä keskustaan Mediakulman ikkunanäytöille. Kokkolassa olevien näyttötaulujen lisäksi BIG24-digiscreenejä löytyy myös Kalajoelta, Ylivieskasta, Kannuksesta ja Pyhäjoelta. Minimanin mainokset vilkkuvat pääosin Eteläväylän ja keskustan BIG24-mainostauluilla. Ajankohdasta ja tapahtumista riippuen, yritys hyödyntää myös Kannuksen ja Kalajoen tauluja.

- Tämän vuoden aikana tulemme lisäämään neljä uutta BIG24-digiscreeniä, joista kaksi tulee Kokkolaan. Kalajoki ja Kannus tulevat saamaan myös yhden BIG24-digiscreenin lisää, Mustonen päättää.

Mainosten suuri koko ja näyttävä mainonta kiinnittävät katsojan huomion.


Vinkkejä tehokkaaseen digiscreen-mainontaan


  • Suosi värikkäitä, vahvoja mainoksia.
  • Jos mainokseen halutaan vaalea tausta, vältä puhdasta valkoista, koska se kirkkaudellaan peittää muita elementtejä.
  • Päätteettömät fontit ovat hyviä ja pistekoon kannattaa olla vähintään 20-24.
  • Hyvä mainos on luettavissa yhdellä silmäyksellä. Toimiva sanamäärä on max. 7 sanaa.
  • Kuvat ihmisistä, etenkin kasvokuvat ovat tehokkaita.
  • Vältä liian yksityiskohtaisia kuvia.


Pyydä tarjous!

Myyntijohtaja Tapani Mustonen p. 044 586 3056


Tutustu lisää BIG24-digiscreen –tuotteisiin täältä.