MAINOS

Kehtaatko kehua yritystäsi?

On helpompaa antaa tyytyväisen asiakkaan äänen kuulua kuin kehua itseään. Ammattilaisen tekemä laadukas video on tehokas myynnin apuväline ja mielenkiintoista sisältöä yrityksesi verkkosivuille. Videota voi käyttää hyvinkin monipuolisesti: se on helppo jakaa sähköpostikirjeessä tai somessa ja se herättää kiinnostusta myös messuilla ja asiakaskohtaamisissa.

Ammattilaisen toteuttamana tyytyväisen asiakkaan omakohtainen kokemus välittyy videolta aidosti katsojalle.

Keski-Pohjanmaan suurin mainostoimisto Creamedia kuvaa valitsemasi asiakkaan tarinan FOKUS-videolle huippukuvaajan voimin. Ammattilaisen toteuttamana tyytyväisen asiakkaan omakohtainen kokemus välittyy videolta aidosti katsojalle.

Creamedian kuvaaja Timo Varila on alan rautainen ammattilainen, joka on kuvannut mm. yli 1500 uutisjuttua MTV3:n uutisiin, tehnyt lukuisia TV-mainos- ja yrityskuvauksia sekä kuvannut ja editoinut lukuisia kulttuuri- ja urheiluohjelmia Ylelle, MTV3:lle, SVT:lle ja Eurosportille. Hän on toiminut kuvaajana myös useissa monikameratuotannoissa urheilu- ja muissa tapahtumissa (mm. Curling EM-kisat, Suuri Seikkailu, MTV3/Koli, Alppihiihdon maailmancup, MTV3/Levi, Jääkiekon World Cup, useita konsertteja). Työnäytteisiin pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

FOKUS-video toteutetaan noin tunnin kuvauksena, josta editoidaan noin minuutin video. Työ pitää sisällään kaikki vaiheet sisällön suunnittelusta videokuvaukseen ja editointiin. Myös logo ja yhteystiedot sisältyvät pakettiin.

Erityisesti B2B-yrityksille laadukkaasti toteutetut asiakasreferenssit tuovat uskottavuutta ja vakuuttavuutta uusasiakashankinnan tueksi.

Laadukas video antaa laadukkaan kuvan yrityksestäsi ja tuotteistasi. Asiakastarinan videointi sopii kaikille yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta, mutta erityisesti B2B-yrityksille laadukkaasti toteutetut asiakasreferenssit tuovat uskottavuutta ja vakuuttavuutta uusasiakashankinnan tueksi.

Creamedian toteuttama FOKUS-video nyt alkaen 750 € + alv!
Ota yhteyttä: Jaakko Niemelä puh. 040 6790 660 tai info@creamedia.fi

www.creamedia.fi