MAINOS

Katsaus kevään hiustrendeihin


Värimaailmassa pinnalla on luonnollisuus. 

Hiukset ovat värjätyt, mutta luonnolliseen tyyliin. Olivat hiuksesi sitten tummat tai vaaleat, raidoittaminen on hyvä tapa saada aikaan moniulotteisuutta ja pieniä kontrasteja, jotka tuovat hiuksiin elävyyttä. Väri saa olla hohdokas, kiiltävä ja nyt myös lämpöisemmän sävyinen. Luonnollisten värien rinnalla näkyy myös pastellisuutta ja violettia.

Hiusmalleissa esille nousee kampaamisen muunneltavuus, huolettomuus ja sen helppo laitettavuus pituudesta riippumatta. Se pitääkin esimerkiksi eri pituiset polkkamallit edelleen pinnalla, jotka toimivat sekä suorana että laineisena.

Trendikkäät hiukset näkyvät myös Kokkolassa.

Laineet on hyvä viimeistellä hiuslakalla, niin kiharakampaus kestää. Kuvan hiukset on kiharrettu muotoiluraudalla. Iida oli tyytyväinen siihen, että päätti toteuttaa keväthiuksensa ammattilaisen käsissä kampaamossa.


Erilaisia hiustrendejä on muodissa tänäkin vuonna, mutta tässä muutama pinnalla oleva asia joihin varmasti törmää tänä jo keväänä. 80-90-luvun vaikutteet näkyvät yleisesti muodissa, ja niin myös hiuksissa.


  • Otsahiukset

ehkä leikkauttamalla otsahiukset saat helposti trendikkään päivityksen jo olevaan hiusmalliisi

  • Kiharat eri muodoissa

runsaat ja isot hiukset toimivat nyt kampauksena, pehmeät laineet ovat aina varma valinta

  • Erilaiset hiusasusteet

donitsit, hiussoljet, pannat, pinnit ja klipsit


Kuvissa poimintoja trendeistä. Kaikki kuvat @lorealpro Instagram-tililtä.


Trendikkäät hiukset voi nyt kammata useallakin tavalla. Letit toimivat monessa muodossa ja ovat edelleen trendikäs juttu kampauksissa. Jo mainitulla rennolla kiharalla voi luoda huolettoman kampauksen kaiken pituisiin hiuksiin. Kampauksena vähän pidemmissä hiuksissa toimii myös ponnari, nimenomaan niskassa ja esimerkiksi donitsin kanssa. Särmikkäämpi kampaus taas syntyy wetlookista, kun hiukset on kammattu taaksepäin suoraksi ja sileäksi.

Katso alla olevista kuvista ohjeet pikakampaukseen:

1. Kiharra hiuksesi loivalle kiharalle esimerkiksi muotoiluraudalla. Jaa hiukset esimerkiksi kolmeen osaan, aloita alhaalta ja kiharra viimeisenä päällä oleva osa. Voit jo tässä vaiheessa käyttää kevyesti hiuslakkaa kiharoiden kiinnitykseen.
2. Erottele edestä haluamasi kokoiset osat molemmille sivulle. Kieritä pyörittäen ensin toinen puoli valmiiksi, kiinnitä se kevyesti klipsillä kiinni ja toista sama toiselle puolelle. Pyörityksen voi tehdä nyt aluksi hieman tiukemmaksi, koska voit vielä lopussa löysätä niitä rennommaksi.
3. Kun kummatkin sivu osiot on kieritetty taakse, yhdistä osiot. Jaa se kolmeen yhtä paksuun osaan ja letitä sitä muutama kierros alaspäin. Letti saa olla löysä ja sitä ei tarvitse letittää loppuun asti. Voit kiinnittää sen esimerkiksi pienellä huomaamattomalla ponnarilla.
4. Nyt voit hieman löysätä sivujen kierteitä vetämällä niitä varoen auki, näin saat ne rennomman ja pehmeämmän näköiseksi. voit myös tarvittaessa avata lettiä vetämällä sen reunoja. Tämän jälkeen lisää hiuslakkaa ja tee sillä kestävä kiinnitys kaikkialle hiuksiin.
5. Tämä rento ja trendikäs kiharakampaus leteillä sopii sekä juhlaan tai arkeen.


Juhlavampi kampaus syntyy, kun hiukset ovat esimerkiksi nutturalla, mutta pehmeästi ja rennosti. Kihara ja letit ovat vahvasti vaikuttamassa myös nutturakampauksissa tänä vuonna.

Tästä inspiraatiota trendikampauksiin arkeen ja juhlaan. Kuvat Instagramista: @anna_lehti (ylhäällä oikealla), @lorealpro (alhaalla oikealla), muut kuvat @beyondtheponytail.Näin syntyy rento juhlakampaus letillä.


Myös miesten hiuksiin löytyy vaihtoehtoja. Hiuksiin löytyy trendikkäitä lookkeja eri pituuksissa ja eri tavoin kammattuna.

Miesten trendejä esitellään verkossa valitettavan vähän verrattuna naisten hiusmuotiin. Mutta tässä joitakin otoksia Instagramista miehiä unohtamatta. Kuvat: @menshairs (ensimmäinen ja viimeinen kuva), muut kuvat @menshairstyles


Tämä mainosartikkeli on toteutettu Mainostoimisto Creamedian ja Mediakeskus Limen työharjoitteluyhteistyössä. Tekstin, timelapse-videon ja mainosartikkelia varten otetut valokuvat on toteuttanut Anna-Leena Marjusaari.

Kysy vastaavanlaisesta toteutuksesta myös sinun yrityksellesi!