MAINOS

Hanki yllättäviä säästöjä lainojen yhdistämisellä

MAINOS Kalliiden pikavippien ja joustoluottojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi voi tuottaa merkittäviä säästöjä joka kuukausi.
 

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa kahden tai useamman, suhteellisesti pienemmän, velan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Käytännössä tämä tapahtuu uudella lainalla, joka kattaa aiemmat velat. Säästöt syntyvät, kun maksat yhdistämisen jälkeen korkoa ja muita lainaan kuuluvia kuluja ainoastaan yhdestä lainasta. Tämä tulee yleensä huomattavasti edullisemmaksi kuin samojen kulujen maksaminen useammasta lainasta samanaikaisesti. Yhdistäminen on siis mahdollista, riippumatta siitä onko velkasi pikavippi, joustoluotto tai jokin muu kallis laina. Muista, että suuremmalle lainalle saa myös tavallisesti edullisemman koron.  

Lainojen yhdistämispalvelun löytäminen on helppoa, sillä verkko on täynnä lainantarjoajia. Kymmenien lainantarjoajien vertailu on kuitenkin vaivalloista ja aikaa vievää.  

Lainanvertailupalvelu on tässä suureksi avuksi. Tanskalainen Matchbanker on yksi Euroopan johtavia lainanvertailusivustoja ja välitämme tuhansia lainoja päivittäin. Matchbanker kerää parhaat lainat käteväksi listaksi, josta näet tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä. Lainalistan lisäksi löydät sivulta oppaita oman taloutesi hallintaan, sekä tietoa erilaisista lainatyypeistä. Kaikki tämä yhdeltä sivulta - nopeasti ja helposti.  

Tavoitteenamme on toimia henkilökohtaisen taloutesi asiantuntijoina ja kerromme tässä lyhyesti lainojen yhdistämisen mahdollisuuksista, sekä toisaalta siihen liittyvistä riskeistä. 

Helpompaa taloudenhoitoa

Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloudenhoitoasi. Erityisesti, jos sinulla on monia lainoja usealta eri taholta, voi lukuisten eräpäivien ja korkokulujen seuraaminen olla todella hankalaa. Lisäksi lainojen kulut kertautuvat, sillä maksat samoja kuluja monesta lainasta samanaikaisesti. Yhdistämällä lainasi huolehdit vain yhdestä laskusta.  

Huomaa, että vaikka et saisi tarpeeksi suurta lainapäätöstä, jotta voisit kattaa kaikki lainasi, kannattaa silti yhdistää ainakin pienimmät ja kalleimmat lainasi. Tämä voi helpottaa lainojen takaisinmaksua huomattavasti ja auttaa sinua suoriutumaan veloistasi.  

Jos kiinnostuit lainojesi yhdistämisestä, lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Kallis korvaava laina ei tuo tavoittelemiasi säästöjä ja jossain tapauksissa voi jopa lisätä kokonaiskustannuksia. Matchbankerilla voit kilpailuttaa vakuudettomia lainoja 60 000 € asti ja saat aina listan parhaista lainoista.  

Takaisinmaksun suunnittelu

Suunnittele uuden lainan takaisinmaksu etukäteen ja huolehdi sen takaisinmaksusta suunnitelmallisesti. Mitä nopeammin pystyt maksamaan lainan pois, sitä vähemmän maksat korkokustannuksia. Älä siis kasvata lainan maksuaikaa kohtuuttomasti.  

Uutta lainaa hakiessa on myös tärkeää tiedostaa kaikki lainaan liittyvät lisämaksut. Matchbanker ilmoittaa lainojen todelliset vuosikorot sekä antaa nopean katsauksen lainojen kokonaiskustannuksiin esimerkkilainojen avulla. Haluamme auttaa lainapäätöksen tekemisessä, antamalla sinulle selkeän kokonaiskuvan kokonaiskustannuksista.

 


Tutustu palveluun:

https://matchbanker.fi/