MAINOS

Kerro millaisen Arjen kaverin sinä haluaisit - Voit voittaa 300 euron lahjakortin

MAINOS Netissä parhaillaan käynnissä oleva mysteerikampanja kerää tavallisten ihmisten tarinoita siitä, millaista arjen kaveria he etsivät tai arvostaisivat seuranaan. Osoitteessa arjenkaveri.fi voi kertoa oman etsintäkuulutuksensa ja parhaat tarinat palkitaan 300 euron lahjakortilla. Tarinoita kerätään syyskuun ajan.

Kampanja on jo poikinut monia koskettavia tarinoita. Nimimerkki "PM" etsii tunneälykästä ihmistä jakamaan arjen helmihetkiä:

Retkiä luontoon, keskustelemaan, kuuntelemaan ja olemaan hiljaa. Ajatusten, mielipiteiden ja näkemysten vaihtoa erilaisista asioista. Välitöntä, empaattista, hauskaa ja luotettavaa seuraa. Ilo tuplaantuu oikeassa seurassa ja suru puolittuu.

Lähetetyissä tarinoissa on toivottu myös juttuseuraa isänsä menettäneelle aviopuolisolle, luotettavaa tsempparia eteenpäin potkijaksi silloin kun omat voimat loppuu tai uusia ystäviä uudelle paikkakunnalle muuton jälkeen. Nimerkki "Pienihetki"kaipaa luotettavaa kaveria jakamaan myös niitä ihan tavallisia asioita:

Aamulla nousen ylös sängystä ja mietin mitä tänään tekisin. Joskus tuntuu, että jos se elämä on tässä tätä joka aamu ja arjen askareet ilman sitä arkipäivien työssä käymistä. Siihen mukaan jos saisi kaverin, jolla olisi aikaa tavata, jutella kaikenlaisista asioista lähiseudun ja maailman asioista, mutta kuitenkin sellaisista joista ei tarvitsisi synkistellä. Käydä ulkoilemassa, ihmetellä luontoa, naurua, huumoria, ihan tavallisia asioita. Päivän ilonhetkiä välillä arkeen. Luotettavaa kaveria, jota voisi tavata silloin tällöin, mutta ettei siitä olisi kummallekaan pakkoa. Luotettavaa kaveria, jolle uskaltaisi kertoa ettei aina jaksaisi, mutta jaksaa silti, sillä elämä on eteenpäinmenoa ja paljon arvokkaita, ihmeellisiä asiota ja rakkaita ihmisiä. Eikä sen kertomisesta se kaveri sen kummemmin säikähtäisi, vaan taas naurettaisiin ja mentäisiin vaikka keilaamaan tai pelaamaan frisbeegolfia tai jotain. Kaveria, jolle voisi vaikka lähettää kuvan tai pienen viestin juuri silloin kun näet tai koet jotain mukavaa tai hassua tai ihan muuten vain. Sellaista arjenkaveria joskus kaipaisin elämääni, vaikka en elä yksin.

Lähetä sinäkin oma tarinasi tai tule kertomaan se Kokkolan RSA-messuilla 22.9. Keskipohjanmaan pisteellä!

Jaossa on myös tarroja, joilla kaikki omaa Arjen kaveria etsivät voivat viestiä olevansa seuraa vailla.