MAINOS

Arpaonni suosi Keskipohjanmaan mobiilisovelluksen ladanneita Matti Salosta ja Ilkka Vihriälää

MAINOS Keskipohjanmaan mobiilisovelluksen ladanneiden kesken suoritetussa arvonnassa arpaonni suosi hemmotteluloman Kalajoelle voittanutta kaustislaista Matti Salosta ja repullisen karkkia voittanutta kokkolalaista Ilkka Vihriälää.    

- Erilaisia arvontoja ja kilpailuja on nykyään niin paljon, ettei edes muista, mihin kaikkiin arvontoihin on osallistunut, naurahtaa voitosta iloisesti yllättynyt Salonen.  

Matkustamisesta nauttiva Salonen kertoo Kalajoen hemmotteluloman olevan tervetullut piristys perheen arkeen.  

- Meidän oli vaimon kanssa tarkoitus lähteä lähiaikoina lomamatkalle Vaasaan, mutta se taitaa jäädä nyt väliin, hän hymyilee.  

Palkinnot arvottiin kaikkien uuden Keskipohjanmaan mobiilisovelluksen 23.9. mennessä ladanneiden kesken. Salonen latasi sen matkapuhelimeensa noin kuukausi sitten. Siitä lähtien sovellus on ollut hänellä ahkerassa käytössä.  

Mobiilisovelluksen kautta uutisia on helppo lukea, jos Keskipohjanmaata ei vaikka heti aamusta jaksa postilaatikosta hakea.

- Ajattelin, että mobiilisovelluksen kautta uutisia on helppo lukea, jos Keskipohjanmaata ei vaikka heti aamusta jaksa postilaatikosta hakea, hän naurahtaa.  

Mobiilisovelluksen Salonen kokee nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Vaikka ensi alkuun matkapuhelimen näyttö tuntui pieneltä uutisten lukuun, hän toteaa sen olleen vain totuttelukysymys.  

- Matkapuhelimella uutisia on kätevä lukea missä ja milloin vain. Internetissä uutisten pariin matkapuhelimella pääsee kuitenkin vasta monen klikkauksen jälkeen, mutta Keskipohjanmaan mobiilisovellus on vain yhden klikkauksen päässä, hän iloitsee.  

Vaikka Keskipohjanmaan printtilehden Salonen lukee edelleen päivittäin, mobiilisovellusta hän käyttää useita kertoja päivässä.  

- Mobiilisovelluksen avulla seuraan päivän aikana julkaistavia ajankohtaisia uutisia. Erityisesti alueelliset uutiset ja tapahtumat kiinnostavat, hän kertoo.