MAINOS

Markkinoinnin merellä yritys tarvitsee luotettavaa luotsia

MAINOS Ilman karttaa tai kaveria on vaikea suunnistaa merellä   ̶   saati yrityksen markkinoinnissa. Keski-Pohjanmaan suurin mainos- ja viestintätoimisto Creamedia tarjoaa luotsiapua yrityksen markkinoinnin kurssin suuntaamisessa. Käyttämällä laajan valikoiman markkinointikumppania yritys säästää aikaa ja rahaa, kun kaikki tarvittava löytyy yhden oven takaa. 

 

- Meillä yhdistyy vuosikymmenten kokemus mainosalasta ja uudet näkemykset, joista voidaan kehitellä asiakkaalle tarvittaessa myös kokonaan uutta. Monipuolinen porukka rakentaa hyvän kokonaisuuden, kertoo Creamedian asiakkuuspäällikkö Sanna Hietamäki.

Hietamäki työskentelee Creamediassa yritysten markkinointisuunnitelmien parissa ja ratkoo päivittäin yritysten markkinointipulmia. Työssään hän on ilokseen havainnut, kuinka yritykset ovat havahtuneet sisältöjen voimaan mainonnassa. Mutta kaikki tekeminen voi jäädä lapsen kenkiin, jos kokonaisuus jää miettimättä. 

Suunnittelu suuntaa yrityksen kurssin oikeaan satamaan 

Hietamäki on huomannut, että yritykset seilaava monesti mainonnan merillä edelleen ilman konkreettisia markkinointisuunnitelmia. Myrskyn tullessa voidaankin olla pulassa.

- Ja jos yrityksellä onkin suunnitelma, valitettavan usein se jää vain yhden ihmisen pään sisään, Hietamäki kertoo. 

Yrityksessä asioiden pyörittäminen mielessä yksinään vie aikaa ja voi tuntua hankalalta. Ajatukset kannattaa kuitenkin nostaa esiin. Suunnitelmallinen markkinointi tukee yrityksen myyntiä ja auttaa hahmottamaan yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti. Kun markkinoinnin toimenpiteet ovat oikein kohdennettuja ja ajoitettuja, säästyy myös yrityksen elintärkeää polttoainetta: rahaa ja aikaa. 

Creamediassa markkinoinnin suunnittelu ja toteutus voidaan tarjota asiakkaalle saumattomasti. Tällöin markkinoinnin punainen lanka pysyy ehjänä ja yritys säilyttää tunnistettavuutensa kaikissa käyttämissään kanavissa. Myös markkinointiin käytetyn budjetin seuranta on helpompaa, kun kaikki palvelut tulevat saman luotettavan kumppanin tarjoamina.

Joskus yritykset luottavat markkinoinnin myrskyissä useisiin neuvonantajiin.

- Markkinoinnin kustannuksia voi olla vaikeampi silloin seurata ja vaarana on, että yrityksen yhtenäinen ilme ja viestintä eivät olekaan linjassa. Puhumattakaan siitä yrityksen käyttämästä ajasta, joka menee useiden eri toimijoiden kanssa tilannepäivitysten vaihtamiseen, Hietamäki tietää. 

Mainonnan karikkoja ei tarvitse vältellä yksin

Kun yrityksellä on tukena markkinointikumppani ja huolella laadittu suunnitelma, yritys voi välttyä monilta karikoilta.  Creamediassa on havaittu, että etenkin digi- ja somekanavien suhteen yrityksille voi herätä huoli oikeanlaisesta näkyvyydestä tai yleisöjen reaktioista. 

Mainonnalla erottautuminen on kuitenkin tärkeää. Kun viesti suunnitellaan, toteutetaan ja jaetaan oikein, pohjakosketuksilta voidaan välttyä. Creamediasta löytyy talon täydeltä sisällöntuotannon ammattilaisia ja osaajia, joiden avulla mainonta tuotetaan ja hiotaan tarkkuudella kuntoon.  Myös mainonnan kanavat saadaan valittua yrityksen kohderyhmien ja tavoitteiden mukaiseksi vahvan asiantuntijuuden turvin. 

- Ammattilaisten tekemä sisällöntuottaminen ja kirjoittaminen ovat tärkeässä asemassa, kun halutaan herättää positiivista huomiota, Hietamäki toteaa. 

Luotettava markkinointikumppani ei kaappaa ohjia

Vaikka Creamedia on Keski-Pohjanmaan suurin mainostoimisto, jolla on alueen tuntemus hyppysissään pitkältä ajalta, ei suuruusluokka Hietamäen mielestä tarkoita itsessään vielä mitään.

- Pystymme tarjoamaan yrityksille laajemmin markkinointipalveluita kuin kukaan muu Keski-Pohjanmaan alueella. Tärkeintä on, että asiakkaalle löytyy kaikki tarvittava yhden katon alta ja yhden ihmisen kanssa asioidessa. Tämä tekee asioinnista helppoa. 

Creamedia pyrkii olemaan enemmän kuin markkinointitoimisto: luotettava markkinointikumppani, jonka kanssa yritys voi erottua ja menestyä. Kumppanuuden mukana tulee myös vastuu. Creamedialle on tärkeää ymmärtää asiakkaan toimialaa ja liiketoimintaa ja tarjota vain sellaisia ratkaisuja, joista on aidosti hyötyä. Asiakas kun on kuitenkin viimekädessä se, joka pitää yrityksensä ohjat käsissään.

- Paras palaute meille on aina, kun yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu, Hietamäki iloitsee. 

 

Laitetaan yrityksesi markkinointi kartalle. 

Lue lisää: www.creamedia.fi/fi/palvelut/markkinoinnin-suunnittelu