MAINOS

Työplus luottaa yhteiseen tulevaisuuteen Creamedian kanssa

MAINOS Työplus tarjoaa alueellamme laadukkaita työterveyspalveluja yrityksille ja julkisille yhteisöille. Vuonna 2017 alkanut yhteistyö mainostoimisto Creamedian ja Työplussan välillä on ollut sujuvaa ja tuotoksellista.

Kaikki lähti uudesta markkinointisuunnitelmasta ja asiakaslehden toteutuksesta.

- Tavoite on ollut lisätä näkyvyyttä, ja se on toiminut hienosti, sanoo Työplussan palvelujohtaja Heidi Rintala viitaten Creamedian tuottamiin esitteisiin, asiakaslehteen ja videomateriaaleihin.                       

Työplussan erityinen ylpeyden aihe on uusi Creamedian tuottama asiakaslehti, joka on toteutettu yhdessä työterveyshuollon työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Lehteä on painettu jo 1000 kappaletta ja se on jaossa kaikissa Työplussan toimipisteissä sekä nähtävissä verkkojulkaisuna Työplussan verkkosivulla www.tyoplus.fi.

Verkkojulkaisu on toteutettu rikastettuna näköislehtenä, jossa asiakastarinat on mahdollista katsoa myös videona.  

Toiminta Creamedian kanssa saa Rintalalta pelkkää kiitosta. Hän kertoo tavoitteeksi vuodelle 2019 jatkaa hyvin alkanut­ta matkaa muun muassa uuden markkinointimateriaalin myötä.  

- Kaikki on sujunut suunnitellusti: aikataulut ovat pitäneet ja yhteydenotot toimineet toivotusti ja nopealla aikataululla. Ajatuksiamme ja toiveitamme on kuunneltu erittäin hyvin.

Tuodaan teidänkin asiakastarinat yksiin kansiin.

Ota yhteyttä Sannaan p. 040 737 6720 tai sanna.hietamaki@creamedia.fi

Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia
www.creamedia.fi


Katso Työplussalle toteutettuja asiakasvideoita: