MAINOS

Innovatiivista ja rakentavaa markkinointia 3D-tekniikkaa hyödyntäen

NSA Yhtiöt Oy lähestyi mainostoimisto Creamediaa noin vuosi sitten tarvitessaan yhteistyökumppanin uuden, suunnitteilla olevan Pikiruukin asuntokohteen markkinointiin. Ajoitus oli Creamedian kannalta oivallinen, sillä Creamediassa oli juuri alettu panostaa isosti 3D-suunnitteluun. Toimeksiannosta muodostuikin mielenkiintoinen ja haastava pilottityömaa tällä saralla.

- Suurimmiksi haasteiksi osoittautuivat käytettävissä olevan 3D-tekniikan lähes rajattomien mahdollisuuksien hyödyntäminen järkevästi sekä makuerot kohdekuviin liittyvän sisustussuunnittelun suhteen. Yhteisymmärrykseen päästiin kuitenkin aina, toteaa NSA Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Jan Storbacka.

Upean kohteen laadukkuutta ja viihtyisyyttä huokuvat 3D-kuvat yhdistettiin myös dronella kuvaamaamme videoon (alla).

- Matkan varrella päätimme, että pitkään harkitsemamme nettisivu-uudistus on syytä tehdä nyt kun käytössä on tuoretta, edustavaa kuvamateriaalia sekä uusi, osaava mainostoimistokumppani. Samasta syystä päätimme panostaa myös entistä laadukkaampiin kohde-esitteisiin. Hyödynsimme siis Creamedian monipuolista osaamista laajalla rintamalla – ja olemme lopputuloksiin todella tyytyväisiä, Storbacka kertoo.

Creamediassakin yhteistyö koettiin sekä toimivaksi että opettavaiseksi - kyseessä oli siis todellinen win-win -projekti!

Katso huikea video Pikiruukin kohteesta:Jos haluat tehdä markkinoinnista näyttävämpää, ota yhteyttä: jaakko.niemela@creamedia.fi, 040 6790 660