MAINOS

Nyt liikkuu väkeä! Työnhaun ja rekrytoinnin kuumin aika on taas käsillä


MAINOS

Uusi vuosi tuo vauhtia sekä työnhakijoihin että työnantajiin. Moni miettii työuraansa uuden vuoden vauhdittamana ja rekrytoijilla on paljon paikkoja täytettävänään. Samalla kesätyönhaku tuo oman vauhtilisänsä alalle.

”Isoin piikki rekrytoinneissa alkaa heti loppiaisen jälkeen ja tahti jatkuu pieniä loma- ja juhlapyhätaukoja lukuun ottamatta kiivaana aina kesän kynnykselle asti. Rekrytointi.com:ssa tämä näkyy ennätysvilkkaana liikenteenä sekä runsaana uusien osaajaprofiilien määränä.” kertoo pitkään alalla toiminut Rekrytointi.comin Pekka Miettinen. 

Uusi Rekrytointi.com Osaajapankki kerääkin tällä hetkellä 10 000 uutta osaajaprofiilia kuukaudessa ja 100 000 profiilin raja on rikkoontumassa maaliskuussa.

Osaajapankki on uusista työmahdollisuuksista kiinnostuneelle kevyt ja luottamuksellinen kanava testata osaamisensa kiinnostavuutta satojen rekrytoijien joukossa. Parissa kuukaudessa Rekrytointi.com Osaajapankki onkin mahdollistanut jo kymmeniä rekrytointeja.

Osaajapankissa rekrytointi sujuu osaaminen edellä ja ihminen esitellään ensin anonyyminä. Anonyymi rekrytointi onkin noussut esiin uuden vuosikymmenen nousevana rekrytoinnin trendinä. Digitaalisen rekrytoinnin LAURA™-päivässä Messukeskuksessa puhunut yhdenvertaisen rekrytoinnin lipunkantaja, DIAK:n Mertsi Ärling kiitteleekin Osaajapankin lähestymistapaa: ”Jos rohkenemme katsoa hakijoita kokonaisuutena heidän osaamisensa edellä, sukupuolelle, iälle tai etnisyydelle jää pienempi merkitys avoimen työpaikan täyttämisessä.”

Rekrytointi.comin palvelukokonaisuus työpaikkatarjonnan, Osaajapankin, koulutusmahdollisuuksien, uravinkkien ja piilotyöpaikkauutisten osalta on ainutlaatuinen Suomessa ja tarjoaa hakijalle monipuolisen avun työurallaan eteenpäin. Keskipohjanmaa on osa Rekrytointi.comin kumppaniverkostoa.