MAINOS

Juhlat, häät, synttärit tai muut juhlat Kokkolassa? Tullipakkahuone muuttuu monenlaisen tapahtuman miljööksi

MAINOS


Esimerkiksi Tullipakkahuoneella alkuvuonna järjestetty Vaikuttajanaiset. -tilaisuus osoitti, että historiallinen rakennus toimii miljöönä hyvinkin erilaisissa tapahtumissa.

Keski-Pohjanmaan alueen naisille suunnatussa verkostoitumistilaisuudessa Tullipakkahuone muuntui tunnelmavalaistuksineen muotinäytöksenkin pitopaikaksi, kun salin keskelle rakentui muun muassa kunnon catwalk.  Muotinäytös oli yksi illan ohjelmanumeroista.

Vaikuttajanaiset. -tilaisuuden työryhmään kuuluva Virve Heikkinen muistelee, että Tullipakkahuone valikoitui tapahtuman tilaksi heti alkuvaiheessa muun muassa kokonsa ja sijaintinsa vuoksi.

– Tullipakkahuoneella on riittävästi tilaa, mutta sinne on mahdollista luoda valoilla ja sisustuksella intiimi tunnelma, hän kertoo.

Ritva Luomala-Björkskogin
mukaan valintaan vaikutti myös Tullipakkahuoneen rakennuksen luonne:
- Miljöö on positiivisella tavalla raaka, ja se tekee rakennuksesta aivan omanlaisensa. Moni muu paikka on huomattavasti ”steriilimpi”, hän perustelee.Vaikuttajanaisten tapahtumapakettiin kuului varsinaisen tilankäytön ohella lipunmyynti sekä valaistus ja äänentoisto tapahtumaan.

-    Lipunmyynnin sopiminen Lipputoimiston järjestettäväksi helpotti meidän järjestäjien ajankäytön suunnittelua paljon. Ensimmäiseen tilaisuuteen hoidimme lipunmyynnin oman kirjanpidon kautta. Se oli melko työlästä meille järjestäjille. Lipputoimistosta saimme päivittäin ajantasaisen tiedon myytyjen lippujen määrästä, Johanna Hylkilä sanoo.

Vaikuttajanaisten tilaisuuden teemaväreinä olivat vihreä ja kulta. Valaistus hoitui alan ammattilaisten avulla tällaiseen toivottuun tunnelmaan. Ritva Luomala-Björkskog muistaa muutaman vuoden takaa Tullipakkahuoneella järjestetyn Mannerheim-illan, sen fiiliksen ja tunnelman:

- Siinä tapahtumassa historia ”tuli tykö”. Se ilta osoitti kiinteistön luonteen, erinomaisuuden, myös historiaan luotaaviin tapahtumiin.

Pia Kinnusen mukaan vaikuttajanaisten tammikuinen tapahtuma on saanut paljon positiivista palautetta. Niin vaikuttajanaisten toimimiselle yleensä kuin tällaisten tapahtumien järjestämiselle Kokkolassa on selvästi tilausta.

-    Ja haluamme muistuttaa, että vaikka me Vaikuttajanaiset.- tapahtuman työryhmä (Virve Heikkinen, Johanna Hylkilä, Pia Kinnunen, Ritva Luomala-Björkskog) toimimme kaikki Kokkolan suurteollisuusalueella, niin tapahtumat ovat avoimia kaikille naisille. Kaikki naiset vaikuttavat asioihin, kukin omalla tavallaan ja tahollaan, Johanna Hylkilä sanoo.KPK Eventsin operatiivinen päällikkö Sami Luoma korostaa myös Tullipakkahuoneen moninaisia käyttömahdollisuuksia.

-    Tekijät/järjestäjät ovat aina tapahtuman sielu. Oli sitten kyse aivan huippuluokan juhlasta, yksityisestä hyvinkin intiimistä tilaisuudesta tai kirpputoritapahtumasta, tilaisuutta lähdetään aina rakentamaan järjestäjän toiveista. Nimenomaan omalaatuisuutta – ainutlaatuisuuttakin – haluamme toteuttaa Tullipakkahuoneen tilaisuuksissa, Sami Luoma sanoo.


Lue tarkemmin erilaisten tapahtumien järjestämisestä Tullipakkahuoneella >>

Tullipakkahuoneen vuokraus - KPK Events >>>