MAINOS

McDonald'sin kotiinkuljetus laajeni Kokkolaan

MAINOS -

McDonald'sin kotiinkuljetus laajenee Kokkolaan, kun kaupungin McDonald's-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran ja Woltin kanssa.  Foodora aloitti kotiinkuljetukset tiistaina 15. syyskuuta ja Wolt aloittaa torstaina 24.syyskuuta.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald'sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran ja Woltin maksuttomilla mobiilisovelluksilla. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald'sissa, ja kuljetuksen hoitavan yrityksen lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran ja Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran ja Woltin hinnoitteluiden mukaan.

- Kotiinkuljetusyhteistyön aloittaminen Kokkolassa tarjoaa mahdollisuuden palvella asiakkaita entistä laajemmin, joten olen erittäin iloinen, että  voimme tarjota kotiinkuljetusta nyt myös täällä. Kuljetuspalvelu tuo joustavuutta ruuan tilaamiseen ja arkeen. Asiakkaamme varmasti arvostavat sitä, että meidät löytää nyt sekä Foodorasta että Woltista‚ kertoo yrittäjä Mika Rajamäki.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 24 kaupungissa yhteensä 42 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald's-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Mitä haluaisit syödä? Lue McDonald'sin sivulta tarkemmin >>>