MAINOS

Kokkolan Varaosakeskus - Laadukasta palvelua autoilijoille

MAINOS -

Kokkolan Varaosakeskus on palvellut autoilijoita jo nelisenkymmentä vuotta. Yritys on kasvanut pikkuhiljaa, ja on nyt täysin täydenpalvelun varaosaliike.

Historiaa:

Kokkolan Varaosakeskus perustettiin 1.10.1980 Antti Chydeniuksen kadulle palvelemaan autoilijoita kaikissa varaosiin liittyvissä asioissa. Vuosien varrella liike toimi välillä myös Atomon kiinteistössä Pitkänsillankadulla.

Viimeiset parikymmentä vuotta Varaosakeskus on palvellut asiakkaita Ouluntiellä.  Asiointi tiloissa on todella helppoa, kiitos muun muassa väljän parkkitilan kiinteistön päädyssä ja lyhyen matkan autosta kassalle.

Menestymisen salaisuus:

-  Yrityksen valttikortteina on aina ollut ja on yhä palvelu, laatu, nopeus, Kokkolan alueen autokannan mukaan räätälöity varasto ja asiantuntemus: Asiakkaita palvellaan laadukkaiden tuotteiden kautta, jos tuote ei löydy hyllystä, sellainen saadaan tilattua 1-2 arkipäivässä, toimitusjohtaja Tapani Roiko sanoo. Varaosakeskus on myös maahantuojana erikoisemmille tuotteille.

- Hyvästä palvelusta esimerkkinä vaikkapa lasinpyyhkimien hankinta: Jos asiakas haluaa, henkilökunta voi asentaa sulat autoon paikalle asti.

Onko autossasi huonot lasinpyyhkimet. Tapani Roiko vinkkaa ajamaan varaosakeskukseen, missä saa uudet sulat paikalle asennettuna.


Yhteistyötä:

Varaosakeskus toimii myös luotettavana tukkukauppana korjaamoille Kokkolassa ja sitä ympäröivissä maalaiskunnissa. - Jo vuosia jatkunut tiivis yhteistyö on osoitus luotettavasta toiminnasta.

Tulevaisuus:

- Menestyäkseen alalla on kehityttävä jatkuvasti. Meillä on Kokkolassa todella hyvä, asiantunteva ja alasta aidosti kiinnostunut henkilöstö. Ammennamme käytännössä jatkuvasti uutta tietoa nykyaikaisista automalleista ja niiden varaosatarpeista, sanoo Tapani Roiko

 

Varaosakeskuksen tiimi valmiina palvelemaan asiakkaita. Vasemmalta Kimmo Saastamoinen, Jonna Roiko, Tapani Roiko, Pekka Haapala, Ville Pahikainen ja Petri Pannula.


Tutustu tarkemmin >>