MAINOS

Kokkolan juhlavuoden yritysjuttuja - Maaseudun miljöötä porotilalla ja eläinpuistossa

MAINOS-

Rödsön Poro-Pirtti tarjoaa maaseutuelämyksiäPorotila Kokkolan leveysasteilla on aikamoinen harvinaisuus, mutta Rödsön kylältä sellainen löytyy. Tarkkaan ottaen kyse on poro- ja vuohitilasta, missä vaikkapa yrityksen tyky-päivän tai perhejuhlien yhteydessä voi nähdä myös kissoja ja marsuja keskellä kaunista maaseutua.

Lue koko yritysjuttu täällä >>> https://www.kosek.fi/kuukauden-yritys/2841/rodson-poro-pirtti-tarjoaa-maaseutuelamyksia/

Teksti ja kuva: Jorma Uusitalo

Aikamatka maalaiselämään

Elämykset ovat matkailun tärkein myyntivaltti. Toivosen Eläinpuistossa ja Talonpojanmuseossa sukelletaan aikamatkalle keskipohjalaisen maalaiskylän elämänmenoon, josta kertovat kotieläimet, kymmenet vanhat rakennukset ja tuhannet esineet.

Lue koko yritysjuttu täällä >>> https://www.kosek.fi/kuukauden-yritys/2861/aikamatka-maalaiselamaan/

- Perheyritystä on pyöritetty vähällä lainalla ja paljolla omalla työllä, Matti Toivonen ja Merja Toivonen-Teräs sanovat.Teksti ja kuva: Jorma Uusitalo 

Juhlavuoden yritysjutut nostavat esiin rohkeutta yrittää               

Kokkola 400-juhlavuoden aikana KOSEKin kanavissa on nostettu esiin yritysjuttujen avulla alueemme yrittäjiä. Juhlavuoden tunnuslause kuuluukin: Rohkene, onni seuraa kyllä. Tavoitteenamme on ollut tuoda esiin yrittäjiä, jotka ovat omalla rohkeudellaan luoneet uutta, työllistäneet, yrittäneet ja selvinneet haasteista.  

Rohkeutta on monenlaista; joskus suurta ja näyttävää, joskus pienempää ja henkilökohtaista. Yritystarinoissa löysimmekin monenlaisia tarinoita rohkeudesta; isoja ja pieniä, kaikkia niitä mitä arjessa ja toimivassa yhteisössä tarvitaan.  

Yritysjuttujen aiheet löytyivät monella eri tavalla; peilaten juhlavuoden eri teemoja, sekä otimme vastaan ideoita yritysjuttuihin sopivista yrittäjistä pitkin juhlavuotta. Alkuvuodesta yritysjutut katsovat hieman taakse historiaan. Juttusarjan aloitti yritys, joka on yksi vanhimmista edelleen toiminnassa olevista yrityksistä Kokkolassa.  

Antoisia lukuhetkiä yritystarinoiden parissa!