MAINOS

Miksi meri-iglut kiinnostavat niin monia? Lue vinkit ja yllätä läheisesi!

MAINOS -

Haluaisitko viettää hetken kaikessa rauhassa ympäröivästä tohinasta luonnon keskellä ikimuistoisesti? Tai mietitkö tapaa ilahduttaa läheistäsi järjestämällä hänelle ainutlaatuisen elämyksen?

Yöpyminen Hotelli-ravintola Lokkilinnan meri-igluissa Kalajoella on luontoluksusta, joka jää varmasti mieleen loman tähtihetkenä tai merkkipäivän yllätyksenä. 

Katsele tähtiä lasikaton läpi talvella tai pulahda omalta laiturilta uimaan kesällä

Meri-iglujen rantautuminen Kalajoelle sai alkunsa Hotelli-ravintola Lokkilinnan yrittäjän Aki Antti-Roikon ideasta. Viime vuoden koronakeväänä Antti-Roiko halusi kehittää matkailuelämyksiä, jotka sopisivat ilahduttamaan matkailijoita myös poikkeusoloissa. Meri-iglut ovat koronaturvallinen majoitusvaihtoehto kahdelle majoittujalle, sillä luonnon äärellä on tilaa olla aivan omissa oloissaan, ja iglujen hygieniasta huolehditaan siivouksien yhteydessä tarkasti.

Viime kesänä tiettävästi Suomen ensimmäiset meri-iglut lipuivat Hiekkasärkkien edustalle ja ovat ilahduttaneet niin bloggareita, julkkiksia, toimittajia, luontomatkailijoita tai hääpäiväpariskuntiakin. Kesäisin iglut kelluvat vedessä, sillä ne ovat käytännössä moottoriveneitä. Iglut pidettiin kuitenkin turvallisesti ankkurissa upeiden hiekkarantojen eksoottisemmalla puolen, Vihaspauhassa. Kesäisin asiakkaat viedään igluille venekyydityksellä. Igluissa on kelluva laituri, jolta voi pulahtaa uimaan tai jossa voi ottaa aurinkoa.

Talvikaudella Hotelli-ravintola Lokkilinnan meri-iglut sijaitsevat Rahjan saariston rauhassa, noin 10 kilometrin päässä Hiekkasärkkien alueelta, todella luonnonkauniilla alueella. Talviaikaan ne ovat maalla, mutta iglut voisi myös siirtää jäälle, sillä niiden pohjasta löytyy pilkkiluukku.

Koska iglut ovat suurimmaksi osaksi lasia, kattoa myöten, niissä voi nauttia maisemista ja vuodenajoista. Talvella voi ihastella tähtitaivasta lämpimästä vuoteesta, keväällä saa seurata luonnon heräämistä muuttolintuineen, kesällä iglu keinuttaa vedessä yöttömän yön taikaan ja syksyisin sen ympäröi meriruska.

Tunnelmavalaistus, wifi ja wc – kaikki mitä luksussviitissä

Meri-iglua voi ylelliseksi sviitiksi, missä pääroolissa on esteetön lattiasta kattoon avautuva näkymä luontoon ja tähtitaivaalle.

Iglun varusteluun kuuluu parivuode, pienimuotoinen ruokapöytä, ruokakellari ja wc. Meri-iglun lämmitys on säädettävissä sään mukaan. Iglussa on hyvään hotellihuoneeseen verrattava varustus muutoinkin: wifi-yhteys, puhelimen latausmahdollisuus, kaiuttimet, usb-liitäntä ja yhtenä erikoisuutena tunnelmavalaistus valojen värisävyjä muuttamalla.

Majoittumalla igluun, majoittuja saa aamiaispaketin mukaansa. Toki pienimuotoisessa keittiössä voit myös valmistaa itse ruokaa.

Pieni ja kodikas hotelli sekä asuntoautopaikkoja merinäköalalla

Toki Kalajoen luonnon kauneudesta voit nauttia majoittumalla myös perinteisemmin. Lokkilinnassa on aivan merenrannalla 26 kodikasta hotellihuonetta. Meri näkyy ikkunasta jokaisesta hotellihuoneesta. Osassa huoneita on oma minikeittiö ja jopa sauna. Kaikissa huoneissa on langaton internet-yhteys. Näin korona-aikaan hotellihuoneiden hieno ominaisuus on se, että niillä on myös oma erillinen sisäänkäynti, joten majoittujien ei tarvitse kulkea ravintolan ja vastaanoton kautta, mikäli haluaa väistää muita majoittujia. Kysy myös asuntoautopaikoista merimaisemalla!

Aivan hotellin parkkipaikan vierestä pääset hyvästä hoidostakin mainetta keränneille hiihtoladuille. Hotellin vastaanotosta voit vuokrata mäenlaskuvälineitä ja kävelyetäisyydellä on luistelupaikka, välinevuokrausta moottorikelkasta fatbikeen, keilahalli ja kylpylä sekä kaikki muut matkailukeskuksen palvelut.

Aurinko laskee upeasti Hiekkasärkkien edustalla.

Elämysten Lokkilinna

Hiekkasärkkien rantamaisemien keskellä sijaitsevan yrityksen slogan on ”elämysten Lokkilinna”. Siksi majoituksen ja herkullisen ruoan lisäksi Lokkilinnassa voi nauttia vaikkapa ulkoporeista merinäköalalla tai varata kesäaikaan limusiinikuljetuksen.

Hotelli-ravintolaa on uudistettu jälleen, ja ensi kesäksi upean merinäköalaravintolan ja aurinkoterassin lisäsi Lokkilinnan yhteyteen saadaan lisää asiakaspaikkoja ja terassilla kuullaan tuttuun tapaan livemusiikkia. Pääsiäisenä Lokkilinnan ja meren välissä poltetaan kokko.  

Hyödynnä nyt talvihinnat meri-igluissa tai talvilomatarjoukset hotellissa. Kerromme mielellämme lisää Lokkilinnasta numerossa p. 08 469 6700 tai sähköpostilla hotelli@lokkilinna.fi


Alla videolla kesäisiä tunnelmia Lokkilinnan ja Hiekkasärkkien alueelta.