MAINOS

Kaipaavatko sinun talvi- tai vuodevaatteet kunnon pesua? 24 Pesulassa teet asianmukaisen vaatehuollon näppärästi

MAINOS - 

Kevätaurinko paistaa ja on aika laittaa talviasusteita kesäsäilytykseen sekä tehdä muutoinkin laajempi kevätsiivous.

Oletko ajatellut, että ohjeiden mukainen pesu ja kuivaus pidentävät vaatteiden käyttöikää ja vaikkapa toppavaatteiden lämmöneristyskyky säilyy hyvänä oikeaoppisella hoidolla? Kun talvivaatteet on keväällä asianmukaisesti pesty, ne on mukava ottaa jälleen käyttöön syksyllä ilmojen viiletessä.

Kuinka usein tapaat pestä vuodevaatteet? Suositusten mukaan peitot olisi hyvä pestä vähintään kaksi kertaa vuodessa. Säännöllinen pesu takaa unet puhtaissa ja raikkaissa petivaatteissa. Lika nimittäin syö kangasta, ja aiheuttaa epämiellyttävää hajua ja saattaa pinttyä niin sitkeästi, että sitä on mahdotonta saada myöhemmin puhtaaksi.

Oli sitten kyse millaisista vaatteista tahansa 24 Pesulassa on ajanmukaiset pesu- ja kuivauslaitteet hyvin helposti käytettävissä. Tutustu 24 Pesulan konevalikoimaan >>

Alla videolla näet, missä 24 Pesula on Kokkolan K-Citymarketin kauppakeskuksessa.

 Pesukoneissa käytetään ekosertifioitua pesuainetta, mikä on täysin tuoksuton ja allergiatestit läpäissyt. Suuret kapasiteetit koneissa mahdollistavat isonkin pyykkimäärän pesemisen energiaa säästäen. Myös korkeatehokuivausrummut ja lukittavat kuivauskaapit minimoivat kuivatuksesta koituvan energiankulutuksen.

24 Pesula toimii ilman ajanvarausta, eli aina koneen ollessa vapaana on se käytössäsi. Pyykkikoneissa on valittavanasi useita erikokoisia koneita ja pesuohjelmia. Mattokoneissa peset konepestävät pehmeät matot ja tasopesukoneessa kovapohjaiset matot. Tasopesukoneeseen mahtuu jopa kaksi metriä leveä ja neljä metriä pitkä matto.

Näin peset isonkin maton:

Tehokas pesuaine sisältyy aina hintaan ja koneet annostelevat aineen automaattisesti. Pyykit ja kodintekstiilit voidaan kuivata erillisissä kuivausrummuissa 30 minuutissa.  Eli käytännössä kauppareissun aikana saat puhtaaksi kaikki kotisi isot tekstiilit matoista lähtien. Pesun voit maksaa kätevästi vaikka pankki- tai luottokortilla pesukoneen vieressä olevaan automaattiin.  Tutustu tarkemmin 24 Pesulan toimintamalliin.   

Kokkolassa täysin uusi 24 Pesula avattiin hiljattain K-Citymarketin kauppakeskukseen. Kaupungin toinen ja 24 Pesulan ensimmäinen vuonna 1999 avattu toimipiste on Tehtaankadulla Minimanin lähellä.

Katso pesuloiden sijainnit >>