MAINOS

Viisi mielenkiintoista hotellia Barcelonassa

MAINOS -

Barcelona on loistava lomakohde niille, jotka haluavat kokea lomansa aikana kaikkea. Barcelonan matka on yhtä aikaa kaupunkiloma ja rantaloma. Kulttuuria voi kokea esimerkiksi Picasso-museossa, arkkitehtuurista voi nauttia Antoni Gaudin rakennuksia ihaillessa, ja hyvää ruokaa voi maistella niin markkinoilla kuin laadukkaissa ravintoloissakin. Hiekkarannalla turistia hellii merituuli ja aurinko, ja yöelämässäkin riittää viihdykettä joka makuun.
Hotelleja ja lentoja on hyvä vertailla monilta eri sivustoilta, sillä hinnat saattavat vaihdella verkkosivusta riippuen. Joiltakin verkkosivuilta voi myös mahdollista saada alennusta hotellista. Alkuun pääset tutustumalla alla oleviin kiinnostaviin hotelleihin Barcelonassa.

Praktik Bakery

Miltä kuulostaisi herätä joka aamu vastajauhetun kahvin ja juuri leivotun leivän tuoksuun? Praktik Bakery on hotelli, jonka tiloissa toimii nimensä mukaisesti myös leipomo. Aamiaiseen kuuluvat tietysti leipomon uunituoreet tuotteet. Hotelli sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Diagonal metropysäkiltä. Nähtävyyksille pääsee siis näppärästi metrolla, mutta joillekin voi helposti myös kävellä. Esimerkiksi Sagrada Familialle ehtii 15 minuutissa. Myös ravintoloita ja baareja on lähistöllä runsaasti.

Room Mate Pau

Sisustussuunnittelun ystäville on luvassa elämyksiä jo hotellissa, jos yöpyy Room Mate Paussa. Hotellin moderneissa, minimalistisissa huoneissa näkyy arkkitehti ja sisustussuunnittelija Teresa Sapeyn kädenjälki. Buffet aamiaisesta voi nauttia hotellin tyylikkäällä terassilla. Tämän hotellin sijainti Plaza Catalunyan kupeessa on myös loistava: Las Ramblasille kävelee kahdessa minuutissa, ja Urquinaona metropysäkille on matkaa 150 metriä. Keskeinen sijainti takaa myös hyvät shoppailumahdollisuudet, ja lähistöltä löytyy Barcelonan vilkkain yöelämä ja parhaimmat ravintolat.

Moto Yacht Boatel

Oletko joskus haaveillut luksusjahdilla vierailusta? Se onnistuu Barcelonassa, kun yövyt Moto Yacht Boatel laivahotellissa. Tämä jahti on parkissa vilkkaimman keskustan ulkopuolella, joten yöelämä ei häiritse rauhallisessa venesatamassa nukkuessa. Veneessä on useampi huone, ja aamulla voi nauttia aamiaisen kannella meri-ilmasta nauttien. Lähimmälle hiekkarannalle on vain 300 metriä matkaa, ja metropysäkille kävelee parissa minuutissa.

W Barcelona

Jos matkabudjetti ei ole tiukka, Barcelonan tyylikkäimpiin luksushotelleihin kuuluu W Barcelona. Hotelli muistuttaa kaukaa katsottuna purjetta, ja sen on suunnitellut maailmankuulu arkkitehti Ricardo Bofill. Hotellissa on 473 huonetta ja 29 kerrosta, ja sen upealla kattoterassin uima-altaalla kelpaa nauttia auringosta. Maisemat merelle ovat mahtavat, ja niitä voi ihastella myös huoneiden suurista ikkunoista. Hotelli sijaitsee lähellä keskustaa, mutta metropysäkille on 20 minuutin matka. Bussit sen sijaan kulkevat aivan hotellin edestä.

Gaudi Nest Apartments

Kun pelkkä vierailu Antoni Gaudin Sagrada Familiassa ei riitä, voi sitä ihastella joka päivä ikkunastaan Gaudi Nest Apartmentsissa. Budjetti saa tosin olla aikamoinen, jos haluaa nukkua yönsä näin lähellä kuuluisaa monumenttia. Vuokrattavissa huoneistoissa on kaksi huonetta, ja yhteisellä kattoterassilla voi istua iltaa katedraalia ihaillen. Aamiaista ja espanjalaista ruokaa voi nauttia Gaudi Nest Apartmentsin ravintolassa. Katedraalin lisäksi lähettyvillä on hyvä mahdollisuudet shoppailuun, ja ravintoloitakin on runsaasti. Sagrada Familia metropysäkki on sadan metrin päässä, ja siitä matkaa keskelle Las Ramblasia noin 15 minuutissa.