MAINOS

Missä tilanteessa yrityslaina kannattaa ottaa?

MAINOS -

Ottaako yrityslaina vai pystyisikö vielä sinnitellä hetken ilman? Nämä mietteet ovat varmasti tuttuja yrittäjälle kuin yrittäjälle, kun koronavuosi on pidentymässä jo toiseksi vuodeksi.

Yrityslaina on varteenotettava vaihtoehto, kun mietitään rahoitusta jonkin projektin käynnistämiseen. Tällöin on mahdollista kattaa yrityslainalla kuluja, jotka tulevat etupainotteisesti kuten esimerkiksi uuden kaluston ostaminen tai työntekijän palkkaaminen.

Tämän kaltaisissa kertainvestoinneissa, joissa tulot saadaan vasta projektin loppupuolella, on projektin käynnistäminen yrityslainalla hyvä vaihtoehto.

Yrityslainaa hakiessa kannattaa tehdä selväksi itselle, missä aikataulussa investointi alkaa tuottamaan niin hyvin, että se kattaa lainasta tulevat kustannukset. Kun tämä on selvillä, ollaan jo turvallisilla vesillä lainahakemusta lähetettäessä.

Pahan päivän varalle yrityslainaa ei kuitenkaan kannata ottaa. Nykyään yrityslainapäätöksen saa hyvinkin nopeasti ja rahasummien makuuttaminen yrityksen tilillä ei kasvata kassaa tai tuo uusia asiakkaita.

Suomalaiselta CrediNordilta voi saada 1000 - 100 000 euron yrityslainan. Lainan hakeminen CrediNordilta onnistuu täysin sähköisesti ja lainapäätöksen ja rahat voi saada jo saman päivän aikana.