MAINOS

Lainaa hakiessa kannattaa olla tarkkana, näin vältät yleisimmät sudenkuopat

MAINOS - HALVINLAINA.FI -


Lainaa jopa 70 000 euroa netistä ja talleta rahat tilillesi välittömästi. Saat lainan nopeasti ja helposti vaikka puhelimella. Tarvitset aloittaaksesi kotimaiset verkkopankkitunnukset. Lainan todellinen vuosikorko on jopa alle 5 %. Lainan saamisen vähimmäisvaatimuksena maksukyky maksaa laina takaisin. Voit saada mahdollisuuksien mukaan lainan myös ilman luottotietoja esim. halvinlaina.fi sivuston vinkkien avulla.

Lainavertailu kannattaa aloittaa kartoittamalla lainatarve. Lainanhakijan kannattaa hakea vain henkilökohtaiselle maksukyvylle sopivia lainoja. Samalla kannattaa ottaa huomioon lainan kuukausierien suuruus. Sopiva kuukausierä on sellainen, jonka maksun jälkeen jää rahaa odottamattomiin kuluihin.

Muista vertailla ja kilpailuttaa lainatarjouksia, niin säästät rahaa ja voit löytää jopa täysin korottoman lainan. Parhaimmillaan saat lainarahat tilillesi muutamassa minuutissa. Varaudu kuitenkin lähettämään liitteitä. Niitä ovat esimerkiksi palkka- tai verotodistukset.

Muista tarkistaa lainaehdot ennen sopimuksen allekirjoittamista. Pikalainojen ja kulutusluottojen kovat korot ja muut kulut ovat osittain menneisyyttä. Voit saada edullisia lainoja lähes mistä tahansa pankista ja rahoitusyhtiöstä. 

Lainanantajilla on kuitenkin keinonsa rahastaa lainanhakijaa. Niitä ovat esimerkiksi erilaiset kulut lainaa avatessa, nostaessa tai lainanhakijan tehdessä muutoksia lainan takaisinmaksun aikatauluun. Lainanhakijalla on oikeus saada lainanantajalta vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Kaikki lainaan kuuluvat maksut tulisi löytyä niistä.

Lainalaskurilla voi arvioida lainasumman ja takaisinmaksuajan vaikutuksen lainan kuukausieriin. Lainanhakija voi vertailla eri lainoja esimerkiksi kuukausierien tai korkojen perusteella. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon lähes kaikki lainan kustannukset ja antaa lainanhakijan vertailla eri lainanantajien lainatarjouksia järkevästi.

Lainojen siirtomaksut ovat merkittävä kuluerä

Lainan todellisten kustannusten vertailu on avain edullisen lainan löytämiseen. Pankit ja rahoitusyhtiöt kehittävät jatkuvasti uusia tapoja veloittaa laina-asiakkaita. Lainan siirtokulut eivät ole yleensä laskettuna mukaan lainan todelliseen vuosikorkoon. Ne ovat kuitenkin yleensä erittäin merkittäviä kuluja.

Siirtomaksu veloitetaan yleensä aina laina-asiakkaan siirtäessä lainavaroja. Ne voivat aiheuttaa lainalle erittäin suuria lisäkustannuksia. Niitä tuleekin välttää aina kun mahdollista. Lainoja vertailemalla voi säästää parhaimmillaan tuhansia euroja vuodessa. Siirtomaksut täytyy kuitenkin huomioida lainan todellisia kustannuksia laskettaessa.

Lainanantajien tarjouksia kannattaa hyödyntää

Hyvä tapa saada edullinen laina on hyödyntää rahoitusyhtiöiden tarjouksia. Lainamarkkinoilla on kova kilpailu pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Lainanantajat haluavat asiakkaita lähes hinnalla millä hyvänsä. Joskus uusia asiakkaita houkuttelemaan on räätälöity jopa täysin koroton laina. Jos takaisinmaksu kuitenkin syystä tai toisesta viivästyy, laina-asiakas joutuu maksamaan ylimääräisiä kuluja myös korottomasta lainasta.

Lainatarjoukset kannattaa hyödyntää viisaasti. Laina-asiakkaan maksaessa lainaa takaisin tulee olla 100 % varma maksukyvystä. Jos laina-asiakas ei pysty maksamaan lainaa takaisin sovitusti, on tärkeää muistaa kysyä lainanantajalta lisää lainan takaisinmaksuaikaa. Maksuaikaa saa lisää tyypillisesti ilman erillisiä kuluja. Lainanantajilla on kuitenkin erilaisia käytäntöjä.

Ajantasaiset lainan lisäkulut saa tarkastettua lainaehdoista tai kysymällä pankin tai rahoitusyhtiön asiakaspalvelusta. Soitto lainanantajan asiakaspalveluun on yleensä maksullista. Lainanhakijan kannattaa hyödyntää sähköpostia tai lainanantajan viestipalvelua yhteydenpitoon.

Lainojen yhdistämiseen liittyy haasteita ja mahdollisuuksia

Luottoja voi kertyä nopeasti. Kun takaisin maksettaviin lainoihin lisätään lainakohtaiset korot ja tilinhoitokulut, kuukausittaiset lainanhoitokulut muodostuvat suuriksi. On kuitenkin helpompi ratkaisu: yhdistä lainat. Yhdistelylaina yhdistää useita pienempiä lainoja ja luottoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämän jälkeen maksat vain yhden lainan, yhden koron ja yhden tilinhoitomaksun. Useimmissa tapauksissa yhdistelylainan korko on alhaisempi kuin useiden eri pienlainojen korko. Useista lainoista johtuvia tarpeettomia tilinhoitokuluja voidaan myös eliminoida yhdistämällä lainoja.

Yhdistelmälainan hakuprosessi on samanlainen kuin muiden lainojen hakeminen. Lainaa haettaessa hakemukseen liitetään tiedot nykyisestä lainasta. Uuden lainan hinta ei saa olla edellisen lainan hintaa korkeampi. Tässä kannattaa olla tarkkana. Lainojen yhdistämisen hyödyt jäävät minimaalisiksi mikäli todellista säästöä ei synny.

Lainanhakijan onneksi lainahakemuksia voi lähettää usealle lainanantajalle kerralla ja saada lainatarjoukset vertailtavaksi muutamassa minuutissa. Lainanhakija voi helposti vertailla korkoja ja muita kuluja ja valita parhaan lainan myös lainoja yhdistettäessä. 

Velkojen maksamisesta tulee helpompaa ja mukavampaa, kun kaikki maksettavat ovat yhden lainan alla. Lainan maksaminen vain yhdestä lainasta säästää myös aikaa. Laina-asiakkaan ei tarvitse huolehtia monista eräpäivistä ja kirjautua verkkopankkiin useita kertoja kuukaudessa maksaakseen lainalaskut ajallaan.

Kilpailuta kymmenien lainantarjoajien lainatarjoukset. Ilmaisen lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, eikä se sido sinua mihinkään.

Sopivan lainan valitsemiseen kannattaa käyttää aikaa

Kun lainatarve on väliaikainen, joustava luottoratkaisu voi olla paras ratkaisu. Joustavaa lainaa voi käyttää kuten luottokorttia. Laina-asiakkaalla on käytössään lainatili ja monesti myös virtuaalinen luottokortti, jolta hän voi milloin tahansa nostaa tarvitsemansa lainasumman omalle pankkitililleen.

Muista vertailla lainan todellista hintaa ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Todellinen vuosikorko on järkeenkäypä tapa vertailla lainan kokonaishintaa. Ota kuitenkin huomioon lainan hinta siirtokuluineen.

Hae lainaa netistä Halvinlaina.fi ja saat välittömästi vastauksen hakemukseesi. Lainan hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa, sinun tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus. Lainan hakeminen verkossa on yhtä luotettavaa kuin pankkilainan hakeminen pankin konttorista. Saat tarpeitasi parhaiten vastaavan lainatarjouksen.

Verkosta lainaa haettaessa yksi sovellus hoitaa koko lainaprosessin. Hyväksyt haluamasi verkkolainan tunnistamalla itsesi verkkopankkitunnuksillasi, joten lainan hakeminen on aina turvallista.

Voit vertailla lainoja nopeasti nettisivuillamme Halvinlaina.fi. Saat lainatarjouksen sähköpostiisi muutamalla klikkauksella. Lainan hakeminen ei ole koskaan sitova toimenpide. Lopullisen päätöksen lainasta teet allekirjoittamalla lainasopimuksen verkossa.

Lainaa voidaan tarvita esimerkiksi uuden jääkaapin tai auton ostamiseen. Tällöin verkosta nopeasti saatava laina auttaa arjessa.

Lainanhakijan kannattaa hakea vain omalle maksukyvylle sopivia lainoja. Lainan kuukausierät kannattaa mitoittaa sopiviksi. Sopiva kuukausierä on sellainen, jonka maksun jälkeen jää rahaa elämiseen. Myös kaikki odottamattomat kulut kannattaa laskea mukaan mahdollisuuksien mukaan. Näin voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä.