MAINOS

Puhelinliittymien kilpailutus tuo selvää säästöä

MAINOS - PUHELINLIITTYMÄ.COM -


Nykyaikana puhelinliittymän hankinta ei ole pitkäaikainen sijoitus, sillä liittymien vertaileminen ja vaihtaminen tapahtuu muutamassa minuutissa vaivattomasti netissä. Enää ei tarvitse juosta operaattorien kivijalkakauppoihin edullisemman liittymätarjouksen toivossa. Suuri osa puhelinliittymien omistajista tietää, että netistä löytyy paljon operaattorien liittymätarjouksia.

Puhelinliittymän kilpailutus on nykyään helppoa esimerkiksi Puhelinliittymä.com palvelussa, joka on täysin maksuton puhelinliittymien vertailupalvelu. Vertailupalvelussa on selkeä liittymätaulukko, johon on koottu operaattorien liittymätarjoukset. Liittymävertailun päätteeksi kuluttaja voi itse päättää, haluaako vaihtaa liittymänsä edullisempaan, eikä kukaan painosta ostamaan liittymää.

Monen operaattorin valikoimassa on useampi tavallista edullisempi liittymätarjous, joka on suunnattu vain uusille asiakkaille. Toisinaan liittymän tilaaja saa vielä kaupan päälle lahjakortin operaattorin verkkokauppaan. Tämän tyyppiset liittymätarjoukset ovat usein voimassa vain muutaman kuukauden ajan, jonka takia liittymätarjoukset kannattaa tarkistaa säännöllisesti.

Puhelinliittymät suositellaan kilpailuttamaan nykyaikana 1-2 kertaa vuodessa. Puhelinliittymän kilpailutus kannattaa tehdä viimeistään siinä vaiheessa, kun liittymän tarjousjakso on päättymässä. Operaattorit tarjoavat usein uusille asiakkaille 12-24 kuukauden ajaksi edullisemman kuukausimaksun, jonka jälkeen tarjousjakso päättyy ja liittymän hinta nousee useamman euron.

Miten löytää itselle sopiva puhelinliittymä?

Omaan käyttöön sopiva halvin liittymä löytyy helposti Puhelinliittymä.com palvelun liittymätaulukosta, kunhan tietää mitä ominaisuuksia liittymän tulee sisältää. Ennen liittymävertailua kannattaa tarkistaa vanhasta puhelinlaskusta, mitä ominaisuuksia nykyinen liittymä sisältää ja kuinka paljon niitä on käyttänyt.

Puhelinliittymää ei onneksi tarvitse nykyään valita hätiköiden, voit kaikessa rauhassa miettiä ja vertailla eri vaihtoehtoja ennen ostopäätöstä. Netissä liittymiin on mahdollista tutustua silloin kuin itselle parhaiten sopii ja käyttää aikaa vertailemiseen niin paljon kuin itse haluaa.

Puhelinliittymää etsiessä on myös hyvä pohtia, missä liittymää suurimmaksi osaksi käyttää. Mikäli puhelinta käyttää paljon kotona, voi hyödyntää myös kodin nettiyhteyttä, jolloin nopeasta netistä ei ole tarpeellista maksaa. Puhelinliittymien kuukausimaksu on aina sitä korkeampi, mitä nopeamman nettiyhteyden liittymä tarjoaa.

Puhelinliittymien kuukausimaksut pyörivät tällä hetkellä noin 10-50€ välillä. Valikoimasta löytyy useampi rajattomalla nettiyhteydellä varustettu puhelinliittymä, joista osassa puhelut ja tekstiviestit ovat myös rajattomia ja toisissa niistä kertyy kuluja käytön mukaan. Valikoimassa on perinteisten 4G liittymien lisäksi nyt myös useampi 5G liittymä, jotka hyödyntävät uutta 5G verkkoa.

Miten puhelinliittymä vaihdetaan?

Puhelinliittymien vertailemisen jälkeen ja sopivan liittymän löydyttyä, itse liittymän vaihto sujuu myös yhtä vaivattomasti. Puhelinliittymä.com palvelun vertailutaulukossa on "tilaa" painike jokaisen liittymän kohdalla. Nappia klikkaamalla pääset siirtymään helpoiten operaattorin verkkosivuille tekemään uuden liittymäsopimuksen.

Liittymäsopimusta tehdessä saat itse valita, haluatko säilyttää vanhan tutun puhelinnumerosi vai valita tilalle uuden. Liittymäsopimuksen solmimisessa kuluu aikaa vain noin 5 minuuttia. Operaattori toimittaa uuden sim-kortin ja ohjeet liittymän käyttöönottoon asiakkaalle yleensä muutaman arkipäivän kuluessa postin välityksellä.

Operaattori ilmoittaa vielä tekstiviestillä tarkan siirtoajankohdan, jolloin uusi sim-kortti laitetaan puhelimeen. Vanha liittymää ei tarvitse irtisanoa erikseen, vaan uusi operaattori hoitaa asian puolestasi. Saat käyttää normaalisti vanhaa liittymää aina siihen saakka, kunnes voit vaihtaa uuden sim-kortin puhelimeen.

Ennen kuin asennat uuden sim-kortin puhelimeen, muista tarkistaa, että yhteystiedot on tallennettu puhelimen muistiin. Silloin yhteystiedot eivät katoa sim-kortin vaihdon yhteydessä. Mikäli näin kuitenkin käy, voit vaihtaa vanhan sim-kortin takaisin puhelimeen, siirtää yhteystiedot puhelimen muistiin ja vaihtaa jälleen uuden sim-kortin puhelimeen.