perjantai 26.4.2019 | 12:58
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

KPV on jälleen jalkapalloliigassa! – Katso videolta, kun tunnelma räjähtää kattoon kokkolalaisbaarissa

Hanna Rautio Kokkola-lehti+
La 3.11.2018 klo 17:59 [päivitetty la 19:17]

– Vihellä! Vihellä! Vihellä! -huudot kaikuivat kokkolalaisbaarissa, kun TPS–KPV-ottelun lisäajan kolme minuuttia tulivat täyteen. Tarkalleen ajassa 93.37 ottelun erotuomari vihelsi pelin päättyneeksi ja Kokkolan Pallo-Veikkojen nousu jalkapalloliigaan sai viimeisen, kauan odotetun sinettinsä.

Paikan päällä Turussa ottelua oli seuraamassa pari sataa KPV-fania. Kokkolalaisbaareissa järjestetyt kisakatsomot pursusivat kaupunkiin jääneitä kannattajia.

Sara Myntti oli West Coast Billiard -baarissa seuraamassa ratkaisuottelua ja veljensä Henri Myntin otteita KPV:n edustusjoukkueessa. Seurana Saralla oli Henrin Noel-poika.

– Tuntuu aivan mahtavalta! Loppu meni älyttömän jännäksi. Laskin minuutteja, kun pelin kymmenen viimeistä minuuttia olivat käynnissä.

Pari vuotta sitten oman jalkapalloilijauransa lopettaneen Sara Myntin mielestä KPV:n paluu liigaan on suuri asia koko urheilevalle Kokkolalle. Hän toivoo, että nousu edistää myös pitkään suunniteltua uuden stadionin rakentamista.

– En vielä tiedä, missä tänään on juhlat. Täytyy laittaa viestiä. Joukkueelle on kyllä syytä järjestää myöhemmin kunnon kansanjuhlat.

//Juttua muokattu 3.11.2018 klo 19.17 Henri Myntin ura saattaa vielä jatkua KPV:ssä//

#