torstai 28.5.2020 | 11:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

KPV pelaa huhtikuun kotiottelunsa Seinäjoella – Kokkolassa ensimmäinen peli toukokuussa

Joni Mäki-Petäjä
Ti 12.3.2019 klo 12:43 | päivitetty ti 13:17

Kokkolan Pallo-Veikot pelaa kauden kolme ensimmäistä jalkapallon Veikkausliigan kotiotteluaan huhtikuussa Seinäjoella. Ottelut pelataan Ilvestä (7.4.), RoPSia (13.4.) ja IFK Mariehamnia (25.4.) vastaan. KPV:n toinen vaihtoehto oli Vaasa, mutta vaaka kallistui Seinäjoelle SJK:n areenalle.

– Kulkuyhteydet Seinäjoelle ovat paremmat. Ei ollut myöskään järkevää jakaa pelejä Vaasan kanssa. Nyt saadaan Seinäjoen areenasta enemmän kotikentän makua, kun siellä pelataan kaikki kolme kotiottelua. Lisäksi lupabyrokratia on edullisempaa, kun on yksi paikka peleille, KPV:n manageri Matti Laitinen vahvistaa.

Seinäjoella pelataan myös huhtikuussa SJK:n oma kotiottelu KPV:tä vastaan (30.4).

– Saamme tosiaan neljä peliä Seinäjoelle huhtikuussa. Lisäksi yksi vieraspeli pelataan Vaasassa Vepsua vastaan 20. huhtikuuta. Etelä-Pohjanmaa tulee tutuksi niin joukkueelle kuin kannattajille, Laitinen naurahtaa.

Ensimmäinen varsinainen kotipeli Kokkolassa pelataan äitienpäiväviikonloppuna 11.toukokuuta.

– Nyt eletään hienoa aikaa kokkolalaisessa jalkapallossa. Onhan tämä ainutlaatuista ja toivottavasti koko kaupunki ottaa KPV:n omakseen.

KPV pelaa perjantaina Suomen Cupin neljännesvälierän Vantaalla VJS:n vieraana.

– Ei tule olemaan missään nimessä helppo peli, mutta tietenkin jatkopaikka on ainoa tavoitteemme. Näin saadaan lisää kovia pelejä. Onhan siellä myös eurocup-paikka porkkanana voittajalle, Laitinen muistuttaa.

#