maanantai 23.11.2020 | 17:39
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Filmtown sulkee ovensa loppuunmyynnin jälkeen Kokkolassa tammikuun lopulla – Videovuokraamoketju on jäänyt alakynteen taistelussa smart-tv:tä ja suoratoistopalveluja vastaan

Vili Ruuska
To 9.1.2020 klo 11:38 | päivitetty la 14:14

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Videovuokraamoliike Filmtown lopettaa toimintansa Kokkolassa. Asian vahvistaa videovuokraamoketjun toimitusjohtaja Tero Nurminen.

– Loppuunmyynti on alkanut tiistaina ja kestää lauantaihin 25.1. asti. Sitten lyödään ovet säppiin. Päätös tehtiin kolme neljä kuukautta sitten, Nurminen kommentoi.

– Koko ikäni tätä alaa olen tehnyt. Kun ovet laitetaan säppiin, on se aika hurjaa touhua. Maailma kuitenkin muuttuu. Täytyy kiittää kokkolalaisia asiakkaita vuosista, hän jatkaa.

Nurmisen mukaan myynti on pikku hiljaa hiipunut, mikä on seurausta siitä, että videoiden vuokraaminen on vähentynyt. Ihmiset käyttävät nykyisin enenevässä määrin smart-tv:tä ja suoratoistopalveluja.

– Meillä on 24 vuokraamoa jäljellä. Alan alamäki on alkanut viitisen vuotta sitten, eikä tämä tästä enää takaisin käänny, Nurminen profetoi realistisesti.

Nurminen kertoo, että Filmtown on toiminut nykyisessä osoitteessaan Tehtaankadulla vuodesta 2015 lähtien. Sitä ennen liike palveli Rantakadulla kymmenisen vuotta. Vuokraamossa työskentelee Nurmisen mukaan kolme neljä työntekijää.

Lue lisää aiheesta: Kokkolan Filmtownin irtokarkkimyynti siirtyy Spice Icen yhteyteen Chydeniaan

#