perjantai 23.4.2021 | 11:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Tiikereiden runkosarja pakettiin – Keskiviikkona vastassa Loimu

ROY FRILUND
Ke 3.3.2021 klo 10:40

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja saadaan päätökseen tänään keskiviikkona. Tiikereiden osalta se päättyy kotiotteluun, jossa on vastassa Raision Loimu.

Varmaa on, että pudotuspeleissä Tiikerit kohtaa Vantaa Ducksin tai Akaa-Volleyn. Varmaa on myös, että Tiikerit aloittaa pudotuspelit vieraissa ensi viikon keskiviikkona.

Tiikerit sijoittuu sarjassa vähintään neljänneksi, mutta myös kolmossija on saavutettavissa. Se toki ei omissa käsissä ole. Se vaatii Loimusta kolmen pisteen voiton ja samalla Hurrikaanin pitää hävitä VaLePa:lle.

– Halutaan päättää runkosarja voittoon. On pelissä panostakin, kolmas sija, mutta ei se ole maailman suurin juttu, Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä toteaa.

Raisiossa joukkueiden kohtaaminen oli tiukkaa vääntöä ja päättyi Tiikereiden 3–2-voittoon. Loimun kausi päättyy tänä iltana. Joukkue jää pudotuspelien ulkopuolelle, mutta ei sarjapaikastaan joudu karsimaan, koska yhtään joukkuetta ei putoa.

– Loimulla on helppo tilanne. Loimu pelaa ilman paineita, koska heillä ei mitään hävittävää ole. Epäilen että ottelusta tulee meille vaikea, Keskisipilä toteaa.

Loimun riveissä pelaa yksi ex-tiikeri, passari Lasse Jylhä.

Mestaruusliigan päätös kääntää pudotuspelit niin, että aloitetaan huonommin sijoittuneen kotikentällä, tuli monelle yllätyksenä ja muun muassa Savo-Volleyn valmentaja on avoimesti sitä kritisoinut. Nyt tehty päätös suosii altavastaajaa.

Tiikereiden kohdalla tämä tarkoittaa, että pelit alkavat vieraissa (Vantaa tai Toijala), kotona pelataan lauantaina ja myös mahdollinen kolmas peli sunnuntaina.

”On pelissä panostakin, kolmas sija, mutta ei se ole maailman suurin juttu.

#