perjantai 23.4.2021 | 11:33
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Remontti sulkee Kemirantien – Remontin aikana KIP:in eteläiselle alueelle tuleva autoliikenne ohjataan kulkemaan Satamatien kautta

Sini Sulkakoski
Ke 7.4.2021 klo 10:10

Kokkolan Satama Oy uusii Kemirantiellä olevan Nesteen putkien alitussillan. Siltatyömaan aikana Kemirantie on pois käytöstä Mikontien ja Outokummuntien väliltä.

– Kyseessä on niin sanottu putkisilta, joka on parikymmentä vuotta vanha. Niitä tulee uusia silloin tällöin senkin takia, jotta siinä on tulevaisuudessakin hyvä ja kestävä rakenne, kertoo Kokkolan Satama Oy:n toimitusjohtaja Torbjörn Witting.

– Outokummuntielle tehtiin muutama vuosi sitten vastaavanlainen operaatio. Lisäksi ajoneuvot ovat kasvamaan päin, joka on myös huomioitu tässä uudessa putkisillassa.

Remontin aikana KIP:in eteläiselle alueelle tuleva autoliikenne ohjataan kulkemaan Satamatien kautta. Kevytliikenne taas ohjataan kulkemaan Nesteen Terminaalin taakse tehtävälle kevyenliikenteen reitille.

– Kun tämä hanke saadaan valmiiksi, niin tällä hetkellä käytössä olevat väliaikaiset kevyen liikenteen väylät suljetaan. Kevyen liikenteen kulku mahdollistetaan Kemiran tietä pitkin niinkuin aikaisemminkin, kertoo Witting.

Kemirantie on suljettuna liikenteeltä 1.4-9.7.2021

”Kyseessä on niin sanottu putkisilta, joka on parikymmentä vuotta vanha.

#