keskiviikko 12.5.2021 | 04:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolan kolarin syyksi epäillään punaisia liikennevaloja päin ajamista – Onnettomuudessa oli kolme henkilöautoa ja kaksi kuljettajaa kuljetettiin sairaalaan

Tapani Postila
La 24.4.2021 klo 15:22 | päivitetty la 17:30

Kokkolassa tapahtui lauantaina iltapäivällä liikenneonnettomuus tiellä 13 Heinolankaaren liikennevaloilla ohjatussa risteyksessä. Risteyskolarissa oli osallisena kolme henkilöautoa. Kaikissa autoissa oli vain kuljettaja, ja kaksi heistä kuljettiin sairaalaan lääkärin tarkistavaksi. Kenenkään vammojen ei ensitietojen mukaan arvioitu olevan vakavia.

Liikenne oli poikki vilkasliikenteisessä risteyksessä vartin verran ja kaikki onnettomuudessa osallisena olleet autot vaurioituivat kolarissa. Pelastuslaitos ja poliisi olivat paikalla selvittämässä onnettomuutta.

– Jyväskylän suunnasta tulleen henkilöauton kuljettajan epäillään ajaneen punaisia päin, kertoi poliisin yleisjohtaja Pasi Sillanpää tilannekeskuksesta onnettomuuden mahdollisesta syystä.

Jyväskylän suunnasta tietä 13 ajanut henkilöauto törmäsi ensin Heinolankaaresta Citymarketin suunnasta tulleeseen ja valoristeystä vihreillä valoilla ylittäneeseen autoon. Törmäyksen jälkeen punaisia päin ajanut kuljettaja osui vielä autoon, joka oli tulossa kaupungin suunnasta ja oli pysähtyneenä risteykseen.

#