keskiviikko 23.6.2021 | 18:17
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pop up -tapahtuma äitienpäiväksi – Ensi syksyksi pop upille on jo suunnitteilla jatkoa

Maria Store
Ke 5.5.2021 klo 13:10

Monella paikallisella pienyrittäjällä ja jälleenmyyjällä on ollut hankala kevät koronan vuoksi.

– On ollut ihan surkeaa. Kotikutsuja ei voi järjestää, kun normaalisti järjestäisin viisi kutsua viikossa vilkkaimman kauden aikana, kertoo kokkolalainen lastenvaatemerkki POMPdeLUXin edustaja Helinä Östman.

Östmanin päätyö on muualla, mutta lastenvaatteiden myynnistä on tullut tärkeä henkireikä.

– Asiakkaita on ollut ikävä! Etäkutsut ovat toimineet joillakin muilla paikkakunnilla, mutta ei täällä. Ihmiset haluavat nähdä toisiaan ja vaatteitaan paikan päällä.

– Päätimme siksi yhdessä Nosh-merkin edustajan Tiia Horilan kanssa järjestää pop up -tapahtuman. Julkisiin tiloihin ihmiset tulevat helpommin kuin kotikutsuille.

Pop up -tapahtuma on pystyssä äitienpäivälauantaina Chydeniassa Pukumiehen entisissä tiloissa. Mukana on kahdeksan myyjää, ja myynnissä on naisten ja lasten vaatteita, koruja, leluja, pelejä sekä hyvinvointituotteita.

– Chydeniasta ehdotettiin tapahtumapäiväksi äitienpäivää, koska silloin väkeä on muutenkin paljon liikkeellä. Ja täältähän voi löytyä äidille lahjoja!

Östman ja Horila olivat syksyllä mukana Chydenian kauppakeskuksessa järjestetyssä pienyrittäjien pop upissa.

– Chydeniasta tultiin nyt kivasti vastaan tilavuokran kanssa. Ja olemme jo kaavailleet uutta tapahtumaa syksylle. Tämä syntyi vähän ex tempore, mutta syksyn tapahtumaa ryhdymme suunnittelemaan ajoissa ja otamme kaikki halukkaat mukaan.

Nyt pop upin käytössä on puolet Pukumiehen entisistä tiloista. Syksyllä aiotaan ottaa koko tila haltuun.

#