maanantai 26.7.2021 | 22:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolan Nuorkauppakamari etsii jälleen vuoden Positiivisinta kokkolalaista – Viime vuonna ehdotuksia tuli reilu 500

Ke 21.7.2021 klo 11:45 | päivitetty to 11:24

Kokkolan Nuorkauppakamari yhdessä Positiivarit Oy:n kanssa etsii jälleen Positiivisinta kokkolalaista. Kokkolassa vuodesta 2017 asti toteutetun projektin tarkoitus on edistää positiivista ilmapiiriä Kokkolassa ja tuoda esille myös erilaisia kaupunkilaisten iloksi tehtyjä tekoja.

– Kilpailun tavoitteena on tuoda esille henkilö, joka esimerkillään ja toiminnallaan edistää positiivista ilmapiiriä Kokkolassa, kertoo Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Miia Pesonen.

Ehdotuksia voi ilmoittaa joko sähköisesti tai Kokkolan Minimanin infopisteessä 19.7-8.8.2021 aikana. Aiempina vuosina ehdotuksia on tullut satoja, viime vuonna reilu 500.

Aiemmin palkitut

2017 Outi Airola

2018 Tiina Isotalus ja Kokkola Pride

2019 Kokkolan kaupungin vihersuunnittelu (Aurinkoisin asiakaspalvelija: Marvin Kiviniemi, Pyöräliike Lybäck)

2020 Tero ”Sauna-Tero” Hannila

Projektin kumppanina vuonna 2021 toimivat Positiivarit, Minimani ja Kokkolan kaupunki. Kumppaneista koostuva raati valitsee ehdotuksien joukosta voittajan, joka julkaistaan elokuussa 2021. Positiivisin kokkolalainen saa tunnustukseksi Positiivarit-patsaan, kunniakirjan ja paljon hyvää mieltä.

– Positiivisin kokkolalaisen ei tarvitse välttämättä olla kaupungin julkkis, hän voi yhtä hyvin olla iloisena mieleen jäänyt asiakaspalvelija, mukava työtoveri tai kaupunginosan ilmapiiriä parantanut naapuri, listaa Kokkolan Nuorkauppakamarin projekteista ja yhteiskuntavaikuttamisesta vastaava Gina Tallqvist.

Nuorkauppakamareiden jäsenistö koostuu alle 40-vuotiaista työelämässä eri aloilla toimivista nuorista aikuisista, joita yhdistää kiinnostus itsensä kehittämiseen ja tekemällä oppimiseen.

Kokkolan Nuorkauppakamari pyrkii toiminnallaan kasvattamaan jäsentensä johtajuus- ja työelämätaitoja edistäen tulevaisuuden vastuullista johtajuutta sekä vaikuttamaan toiminta-alueensa elinvoimaisuuteen.

”Kilpailun tavoitteena on tuoda esille henkilö, joka esimerkillään ja toiminnallaan edistää positiivista ilmapiiriä Kokkolassa.

#