sunnuntai 4.12.2022 | 16:19
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kuka olisi Vuoden kokkolalainen? Äänestys on käynnissä 4. joulukuuta saakka

Ke 23.11.2022 klo 08:55 | päivitetty ke 08:57

Kokkolan Nuorkauppakamari etsii Vuoden kokkolalaista eli henkilöä, yhteisöä tai organisaatiota, joka on toiminnallaan kehittänyt Kokkolaa, edistänyt Kokkolan menestystä tai tuonut toiminnallaan Kokkolaa positiivisesti esille Suomessa tai maailmalla.

Kuka tahansa voi antaa ehdotuksensa Vuoden kokkolalaiseksi. Ehdotuksen Vuoden kokkolalaiseksi voi jättää sähköisesti tai perinteisesti paperilomakkeella. Sähköiselle lomakkeelle linkki löytyy Kokkolan Nuorkauppakamarin verkkosivuilta www.jcikokkola.fi/vuodenkokkolalainen ja paperisena ehdotuksen voi käydä jättämässä Kokkolan Minimanin infossa. Kokkolan Minimani toimii tänä vuonna projektin yhteistyökumppanina.

Ehdotuksia voi antaa 21.11.-4.12.2022. Lopullisen valinnan Vuoden kokkolalaisesta tekee Kokkolan Nuorkauppakamarin nimeämä raati viikolla 49.

Vuoden Kokkolainen on valittu ensimmäisen kerran vuonna 1984 ja tämän jälkeen Vuoden kokkolalainen valittiin vuosittain aina vuoteen 1998 asti. Kilpailu palasi taas vuonna 2005 ja viimeksi Vuoden kokkolalainen valittiin vuonna 2013. Listan kaikista aiemmin palkituista löytää Kokkolan Nuorkauppakamarin verkkosivuilta.

’’Tällä kilpailulla on pitkä historia Kokkolassa ja halusimme usean vuoden tauon jälkeen taas herättää tämän kilpailun henkiin ja kannustaa kokkolalaisia nostamaan esiin merkittäviä paikallisia henkilöitä ja organisaatioita’’ kertoo Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Juho Hietala.

”...halusimme usean vuoden tauon jälkeen taas herättää tämän kilpailun henkiin...

#