tiistai 31.1.2023 | 13:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Tullipakkahuoneella järjestetään viikonloppuna joulumessut – Joulumessuille odotetaan 4 000 kävijää

Ke 30.11.2022 klo 12:05

Tullipakkahuoneen joulumessut järjestetään tulevana viikonloppuna 3.-4.- joulukuuta. Tänä vuonna tapahtuman järjestää tuore kokkolalainen yrittäjä, jolle tapahtuma on jo muutaman vuoden ajalta entuudestaan tuttu. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 22. kerran.

– Olen innoissani päästessäni vuoden tauon jälkeen järjestämään joulumessuja. Aikaisemmin ehdin järjestää tapahtumaa vuosina 2019 ja 2020 Hilla Groupilla, jonka jälkeen siirryin toiseen työpaikkaan. Kun tällainen tilaisuus järjestää tämä upea tapahtuma tarjoutui minulle syksyllä, en epäillyt hetkeäkään sillä tämähän on sydämen tapahtuma! Tänä vuonna järjestän tapahtuman oman yritykseni kautta ja sen myötä on ollut myös vapaammat kädet kehittää tapahtumaa. Olemme muun muassa luoneet tapahtumalle uuden ilmeen, uudet netti- ja somesivut sekä lisäksi olemme lisänneet ohjelmaa tapahtumaan, tapahtuman järjestäjä Titta Tilvis kertoo tiedotteessa.

Tullipakkahuoneen joulumessuilla on pitkät perinteet ja tapahtumaan saapuu vuosittain sekä paikallisia että laajasti myös Kokkolan ulkopuolelta tulevia kävijöitä. Perinteisesti tapahtuma on järjestetty joka kolmantena marraskuun viikonloppuna samaan aikaan Kokkolan joulunavauksen kanssa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään joulukuun alussa, jotta tapahtumat Kokkolassa jakautuisivat eri viikonlopuille.

Myyjiä tapahtumassa on n. 40 ja tuotteita sekä lahjatavaroita on laidasta laitaan. Ohjelmassa on mm. joulupukin vierailu, Risto-poron rapsuttelua, poni- ja hevosajelua, joulumusiikkia laulu-kanteleduo Syrjän esittämänä sekä molempina päivinä myös alusta saakka itse keitetty riisipuurolounas.

Tapahtumaan odotetaan noin 4000 kävijää. Joulumessujen ovet ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina.

//Oikaisu//Viime viikon 23.11. Kokkola-lehdessä kerrottiin virheellisesti, että joulumessut järjestettäisiin jo viime viikonloppuna.

#